Sofias änglar

Tårarna bara strömmar ut. Har precis kollat på det sista avsnittet av "Sofias Änglar" säsong 2. Bland det jobbigaste jag sett, på riktigt. Det är så sjukt att någonting så oskyldigt ska drabbas av något så hemskt. Tycker absolut att programmet är värt att se, alla avsnitt. Kolla även på Uppföljningen när Mattias och Jonny besöker Walter, Emma och även Tyra.

 

Avsnittet handlar om Walter, Emma, Tyra och Elsa. Tyra och Elsa är ca 4 år och tvillingsystrar. Lilla Elsa har fått diagnos för cancer, leukemi. Se när hon kämpar mot sin sjukdom och när Sofia, Jonny och Mattias kommer och hjälper familjen för en bättre vardag. När dem intervjuvar föräldrarna Walter och Emma så säger dem, man ska inte få behöva begrava sitt eget barn. Det är ofattbart, något som inte SKA hända. Det är 20% av barn med cancer som dör, 80% överlever. Lilla Elsa kämpade men inga behandlingar hjälpte henne att bli frisk. Några månader efter programmet spelats in så gick Elsa bort. Nu är hon en ängel, och må hon vila i frid.

 

Var med i kampen att besegra cancern. Gå in på Barncancerfonden och bidra ni också. För Elsas är det: pg: 902090-0 bg: 902-0900 och märk talongen med Lilla Elsas insamling 7528.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0