GOTT NYTT ÅR


New year

2012
New beginning
New hopes
New dreams


You see that girl? She is my best friend

Har sovit hyffsat dåligt inatt. Dels var det odessas fel då hon gång på gång väckte mig så hon kunde krypa ner under täcket och breda ut sig där. Visst hon är en chiwawa och hur liten som helst, men jävlar vilken plats hon tar. Framför allt lägger hon sig i mitten av sängen också. Nog pratat om det. Vakna tidigt idag, halv 10 ungefär. Åkte och handla med pappa tills ikväll. Just nu ligger jag i badet, och ska precis raka mina ben. Om någon timme kommer Sarah och Elin då vi ska förbereda inför kvällen.


I am alive now but without you I would die

Myser lite med Odessa och kollar på tv. Har precis testat lite kläder och sminkning inför morgondagen men nu ska jag bara ta det lungt. Odessa gör sällskap som ni ser.


När jag hade dig för mig själv, ville jag inte ha dig i min närhet

Laddar lite inför nyår. Så lycklig


I drömmar kan du få allt du vill ha. Men det gör bara verkligheten tuffare

Sitter med mina fina på godaste Cupido. Har köpt en kavaj och strumpbyxor till imorgon. Ska käka nu sedan dra till gymmet och köra ett pass, var ett tag sedan.


Who let the dogs out

Vaknade för 20 minuter sedan ungefär av att en hund skällde. Kom ut ur rummet och ser Odessa springa runt som ett yrväder. Är nämligen hundvakt åt våran kusins hund, han och hans familj åker till Thailand och ba chillar, så avensjuk.

Men ett plus i kanten. Odessa är sötaste hunden, och nu har man någon som följer med en in till köket, skämt å sido.


But it's just another day

Har egentligen inget vettigt att säga, tänkte bara tala om att jag är hur död som helst i kroppen, sovit 11 timmar sammanlagt de 3 senaste dygnen. Har varit hur trött som helst hela dagen. Men stannade tappert kvar på läkarn i Fyrishov då Storvreta HJ20 tog hem guldet. Alltså två guld till Storvreta helt enkelt, yey.

Åkte hem till Sarah efter, tog de lungt medan hon och hennes mamma mublimerade om i hennes rum. Träffade Elin på kvällen och hon åkte för ett tag sedan. Nu har mamma masserat mig och tänkte sova.

Stan imorgon med Sarah och Elin. Även en sväng till gymmet!


We are the champions

FÖR VI HAR TAGIT GUUULD, sån jävla känsla. Är hur glad som helst. Nu sitter jag på läktarn och väntar på att HJ18 final ska börja.


If you really want more

Kom hem för inte så länge sen. Ätit lite och nu ligger jag i sängen redo för en god nattsömn. Upp om 5 timmar, älskar cuper osv.


Bästa känslan

Sitter i fyrishov. Varit en allt för nervös kväll. Massor med förseningar men vi var taggade. Hyffsat så jämn match vilket gav en hel del spänning. Vann till slut på suddenstraffar, så jävla grymma tjejer man har. Final väntas mot Täby imorgon bitti.

Nu sitter jag som jag sa i Fyrishov och kikar när Storvreta HJ20 kör. Sedan blir det hem och sova lite


I would never give up

Har alldeles precis haft våran kvart, vinst med 9-1 mot Järfälla och ikväll blir det semi mot Huddinge. As taggad, fast jag inte kan köra. Men är så stolt över tjejerna!


I'm with you

Börjar med att de var värt att gå upp för. Vinst mot finnarna med 10-1, alltså kom vi 1 i gruppen och spelar kvartsfinal vid halv 3. Nu blir det hem och käka frulle rulle och sedan dra till Stenhagen för lite fin lir innan matchen.

Stolt coach, jag och becka dårå


Om du bara visste hur jag kände så skulle der underlätta för oss båda två

Ligger i min säng med Rebecka tätt intill. Kikar på Goal 1 och äter cipp& dipp. Hade som sagt match och det vart en vinst mot Duvbo med 9-1. Imorgon väntas finnar som motstånd, 8 i Fyrishov. Blir därför upp vid 6 imorgon, pigga och coach sugna, ehe.

Efter vår match tog vi vårt pick pack och drog till Fyrishov med Elin. Endast för att få lite cup känsla. Åkte hem vid 11 och nu är jag som sagt med Rebecka.


Shake that body

TjO br00r.

I'm falling to pieces

What am I supposed to do when the best part of me was always you?


We made it all this way

Sitter i bilen hem efter en skön 1-0 seger mot Täby. Blir bara att äta frulle och byta om sedan blir det en hel dag med Rebecka och massor med innebandy. Ikväll har vi en till match, hoppas på vinst där med.


Da stylez de

Nyduschad och näst intill klar för läggdags. Är helt slut i hela kroppen och imorgon blir det att gå upp tidigt för nu är äntligen våran älskade Storvretacup här. Ska hämta upp Buppi imorgon bitti sedan kör vi en hel dag med innebandy.
Frida ringde några minuter efter det förra inlägget, så jag och Elin drog dit. Kollade på "skönheten och odjuret" åt nassigoräng och kollade på "shrek 3". Blev hämtad och vid 8 satt jag i soffan klar för Victoria's secret fashion show 2011. Grymt hur snygg man får vara, allihopa. Har inget mer att säga faktiskt. Så avrundar här

When I saw you

Haft en halv taskig natt. Somnade breve kusin och hennes katter, vaknade x antal gånger av stormvädret utanför. Strömmen gick på natten och kom tillbaka vid 10. Vid 11 hämtade vi upp Elin och åkte till Gränby. Vi två drog till stan nästintill direkt. Hittade typ ingenting alls, bara en vanlig tröja och sedan lite till nyår. Vi käka cupido och påvägen hem spydde en tjej på bussen. Euuw vad vidrig. Är med Elin nu och vi kollar bara film.
Imorgon är det cup och ska tydligen vara lagledare och sköta protokoll osv. Bättre än ingenting.

Vart jag mig i världen vänder

Vart en lyckad kväll med släkten och Thors. Vann pris för cirkelbowling, duktig som jag är. Det hela avslutades hos faster med mat och fika. Nu är jag och syster påväg ut till landet med kusin, övernattar där. Imorgon blir det mellandagsrean med Elin. Shoppa osv!


Känna blodet som passerar

Bowlar med släkten och Thors. Hamnade med gamlingarna yey.


Det som inte dödar än gör än starkare

Tänker bygga en bro och gå över den. Inte stanna bland massa skit. Trodde jag skulle mått sämre, men det hela gjorde mig starkare. Antingen hanterar jag det jävligt bra eller så har jag inte insett vissa saker ännu. Men jag är glad för tillfället, och jag tänker ta dagarna som dom kommer.

Jag vill inte lämna denna plats för all tid, jag vill bara försvinna bort ett tag, ut och resa. Men det här är verkligheten, och jag tänker ta tag i den innan det är försent.


Love of my life, my soulmate, you're my best friend

Varit på en långpromenad med Rebecka, vi pratade om allt möjligt. Det var både bra och skönt, glad över att ha dig.
Påväg hem lyssna jag på musik och lät tankarna bara vara. Har verkligen världens bästa vänner. Rebecka, Sarah, Elin och Frida, jag är ingenting utan er. Jag älskar den jag är när jag är med er.


Ett sms på morgonen betyder inte "god morgon", det betyder "jag tänker på dig när jag vaknar"

Vaknade för 10 minuter sedan. Sitter redan hyffsat pigg och kollar på Nellys rea. Men hittar faktiskt ingenting som nappar.
Nu ska jag iallafall gå på promenad och prata med Rebecka om allt och inget. Behövs verkligen.
Vid 4 ska vi träffa släkten på pappas sida och ha eklundska mästerskapen i bowling. Skönt att jag får köra med handikapp ställning och hamnar i farmor, faster och tant Veras lag bara för att dom också kör med sådan. Känns lite sisådär att en 16 åring ska ha en sån ställning, men tänker inte kasta klotet så rygghelvetet går åt fel håll igen.
Måste kila nu. Hare

Where the sky is blue

Har faktiskt haft en riktigt fin julafton. Önska mig inget speciellt men blev nöjd med vad jag fick.

Har tyvärr mat koma och måste påpeka att jag älskar Svensson Svensson, för underbart. Kvällen avslutades med galen panna och med andra ord, två sjuka spel med familjen. Kan stolt säga att jag och syster vann över mamma och pappa. Lite grejer av paketen jag fick. Sängkläder, prydnadskudde, filt, miniralpuder, ögonskugga, mascaror, presentkort på JC 500, presentkort 200 på olika ställen i stan, vägglyktan tavlan halsbandet (från becka), pengar, ear cuffs, as najsiga hörlurar, smyckes hand. Fick även saker jag inte har bilder på som 2 BHar, en svart skjorta, en tröja, pensel nessesär, eltandborste och lite annat.

 


How to save a life

Sitter hemma i soffan med familjen. Varit och fikat och ätit gröt hos farmor och farfar tidigare som sagt. Blir en lugn jul i år, iallafall med julklappsöppning då vi bestämt att vara hemma själva. Men mer mot kvällen drar vi till min kusin där hans sambos familj är och även en del från min släkt.
Har precis kollat Kalle Anka. Börjar lära mig sakerna utantill nu. Men det är en tradition så ska de va så ska de va. Har öppnat lite paket hit och dit. Inget speciellt egentligen. Rabblar upp allting senare. Avrundar här.
Bilden är från julen 08 eller 09. Var iallafall brunett då

God jul


Jag låter dig inte ramla

Är påväg till Vårdsätra till min farmor och farfar för lite julfirande med bästa släkten. Har verkligen ingen julkänsla alls. Men what ever.


I'll love you forever? - you will? - yes, that's the problem

Trodde det skulle bli ett bra lov. Det startades ju inte på bästa sätt osv. Men drog en kvälls fika på Årummet med Elin. Drog sedan till Vårdsätra och träffade Martin. Pratade om allt och inget. Så mycket frågor fick sina svar. Drog hem vid tio och musiken räddade mig på många sett hem. Möttes upp av syster vid tåget. Väl hemma klädde vi granen. Ligger i sängen nu, kollar Sunes jul. Blir sova snart och god jul förresten.


When I am with you the only place I want to be is closer

Please don't be in love with someone else.


Believe in yourself. Anything is possible

Åker in till stan om ett tag för en fika med Elin.

Allt för långt härifrån

Försökte blogga från appen på mobilen igår men de gick ju självklart inte. Hade iallafall en jätte bra kväll med mina fina. Tack för trevligt sällskap och jätte god mat. Fick bara fina grejer i paketen. Vi körde att man köpte för 200 kr och sedan lottade vi ut paketen. Fick det Becka köpt. Ett stort silvrigt halsband, en tavelram med bilden när vi fem är små, en ljuslykta med citatet "kärleken övervinner allt". Har även önskat mig en pojkvän av Sarah, vill ha pappas jobbarkompis, helt jätte snygg. Fick därför en gosedjursnalle som hon skrivit Anton på, så gulligt.
Mer mot kvällen körde vi några knäppa lekar och hyrde en riktig skräckis. Somnade hemma hos Frida breve henne vid halv 3 ungefär. Nu har jag nyligen kommit hem och här är det bara jag och ingen annan. Så lyssnar på musik i högtalarna och beter mig som ett litet barn.
Känns verkligen inte som julafton imorgon. Har ingen längtan alls. Vill bara ha paket, hehe.

What a feeling

Sitter på en bänk på actic och har nyligen gymmat. Nu väntar jag på att Becka ska bli klar hos sjukgymnasten. Sedan ska vi ta bussen hem till Storvreta igen.


Titanium

Ligger i soffan redo för lite gym. Väntar bara på att min syster ska skaffa sig ett liv och göra sig klar. Allt för mig denna gråa morgon

I just can't love you more than this

Ligger nerbäddad i sängen och bara tänker med lite musik i lurarna. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Livet är komplicerat, och ingen har någonsin sagt att det ska vara lätt heller. Men utmaningar är bra.
Morfar och Anita var iallafall här och det var riktigt kul att se dom igen. Vid sju åkte jag och Elin till Fyrishov. Smög in i pausen då vi inte orkade betala för att komma in. Drog ett tag tidigare och gick in till stan. Blev hämtade av Elins mamma där och hon skjutsade hem mig. Nu ligger jag som sagt i min säng.
Imorgon är första dagen på lovet. Ska göra det till ett bra lov. Åker nog och gymmar på morgonen och sedan blir det mini julafton med brudarna. Otroligt mys

Please don't be in love with someone else

Blir finmiddag med familjen, morfar och Anita idag. Senare bär de av mot Fyrishov för att kolla fin lir med Elin.
Världens bästa morfar


Jag följer varje steg du tar

På bussen mot gymmet


It's my life, and it's now or never

Då har man haft jullov en och en halv timme rå. Otroligt skönt med ledighet nu ett tag. Men har fått en engelskauppgift att göra under lovet, good luck. Nu sitter jag helt tjurig i min säng för att jag är hemma själv vilket betyder att jag står för lunchen idag. Orkar inte göra mat. Men tänkte dunka lite musik i högtalarna så man blir glad. Vad hade man varit utan all musik? Kan inte ens tänka tanken hur det skulle se ut då.
Om en timme ska jag ta bussen in till gymmet och träffa sjukgymnast och köra lite träning. Sedan kommer saknade morfis. På kvällen ska jag och Elin kanske gå på alagsmatchen, men inget bestämt ännu. Mitt lag har egentligen match, men har ingen skjuts ut till almunge så kan inte kolla den. Men det blir nog en bra start på lovet ändå. Lite innebandy, de funkar alltid.

With or without you

Sitter i skolan med tjejerna i klassen och fikar lite. Har kollat 3 teatrar som treorna hade. Det var roligt faktiskt. Snart får man sitt efterlängtade jullov! Scooore


Where have you been all my life?

Hallå igen. Ligger helt död i soffan. Kom precis in från en lång prommis med Sarah. Så skönt att ha någon att bara säga allt och inget till. Någon med bra svar, någon som jag vet lyssnar även fast jag bara babblar på.

Har iallafall hur ont i magen som helst, men inte i ryggen som jag trodde efter vi vart hos naprapaten. Körde inte med nålar idag så hoppas det håller i sig.

Imorgon är det julavslutning mellan 10 och 12 kanske. Efter det åker jag hem och sedan in till gymmet halv 3 för att träffa sjukgymnast. På kvällen kommer min älskade morfar och Anita och hälsar på från Karlstad. Har inget mer att säga nu så avrundar här


Waka waka

Roligaste jag sett. Kolla mitten. Inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Verkligen kul

You change me


Jag vet att jag inte förtjänar kärleken du ger mig

Om du bara förstod hur det känns.
Värsta känslan när man kollar på mobilen stup i kvarten men namnet man vill se aldrig dyker upp på displayen. Det dödar en

He could be the one

Kom precis hem från en promenad i fula lilla storvreta. Har rensat tankarna, men ändå har jag kvar så många frågor utan svar. Nu kollar jag på Hannah Montana och tänkte ta ett bad snart.

Får lov imorgon förresten, så himla skönt



Liten och stark

Saknar min tandställning så mycket. Hatar mina tänder, fy. Saknar även att vara liten, gud så lätt allting var då. Man bara mådde och va. Nu är allting så komplicerat och svårt. Vänner kommer, vänner går. Men det är väl så det ska vara. Man får kämpa lite extra för saker.

Tackar alla mina fina vänner för allt ni gjort, gör och kommer att göra.


I can't live without your love

Är hemma idag för är hängig och mår inte bra. Ikväll ska jag till naprapeten, längtar inte då jag alltid får ont efteråt jag varit där. Sitter breve syster i soffan och lyssnar lite lugn musik. Har egentligen inget vettigt att säga. Här har vi en ruggigt bra låt. Lyssna vettja

So many girls in here, where do I begin?


It sucks to be me right now

Tappar bara lusten för allting mer och mer. Sjunker längre mot botten för varje jävla dag som går. Hur ler man när man inombords gått sönder?

När jag träffade dig, då börja jag bry mig. Du finns överallt inom mig. Ditt namn på displayen och du har bara då räddat mig. Du gör mig glad, och du får mig att känna mig värdefull. Om du bara ana hur stor del av mig du blivit. Du är bra på alla sett. Förlåt för att det blev såhär


You're my bestfriend

Du är världens bästa på alla sett som finns. Jag hoppas på det bästa och som du vet så finns jag här.


My heart is refusing me

Har precis kommit hem. Skulle kolla träningen med planerna ändrades då Rebecka stackarn gjorde illa sig och det vart så allvarligt så ambulans skickades. Åkte med henne upp på akuten sedan kom hennes pappa med bilen och jag börja min vandring mot stan i hopp om lite tank rensning och musik i lurarna. Blev upphämtad av mamma vid vaksalatorg. Är hemma nu och älskar att dom plogar så man inte kommer in med bilen i garaget.

 


Try sleep with a broken heart

One stupid text message can bring back all those tears you so long trying to hide.
Är hemma nu efter en ändå rätt kort dag. Kom hem för ungefär en och en halv timme sedan. Slog in lite julklappar med syster. Har precis kollat OC och druckit varm oboy. Tänkte ta en powernap nu, trots att jag sov på bussen hem. Har kommit på mig själv, sover för mycket efter skolan så jag sover kortare på nätterna. Ändring på det kommer inte gå. Gillar mina powernaps, dom behövs.

Vi tog oss genom storm

Sitter på Cupido med syster och käkar lite. Har hunnit köpt en julklapp till farmor och farfar. Har inget intressant att säga hehe. Hare!


Love of my life

Sitter på bussen in till skolan med Rebecka, hon hälsa yo. Antagligen för vi sitter och rappar lite, och sjunger, och är mongo. Morgon humor de vill säga.

Efter skolan idag ska jag luncha med syster och sedan fixa sista klapparna som sagt. Avrundar här


Horoskop 18 december


I guess I was a shoulder to cry on

Varit ute på kvällspromenad i snön med syster. Fryser lite nu men annars är det bra. Imorgon är det måndag och ny vecka. Går i skolan från halv 9 till halv 12 ungefär. Efteråt blir det stan med syster och fixa de sista julklapparna. På kvällen är det möte med laget och efter ska jag kolla träningen.
image description

Because a girl like you is impossible to find

Den fjärde söndagen i advent. Har varit en överdriven seg dag, men det behövs det med. Med inga tankar försöker jag tänka ut något kul man kan göra med bloggen. Men nu ska jag kolla Svenska Hollywoodfruar.
Helt klart en favorit låt

The depressing moment when you wake up in the best part of a dream

I know you don't think that I am trying

Får ångest vill verkligen ha långt och fint hår. Och vill verkligen kunna lira lite innebandy igen

 


You found me

Pappa kom precis hem med kebabrulle, mums ja. Blir en sen lunch och tidig middag.

Förresten så hjälpte mamma mig att sätta upp en väggtext på väggen. Blev riktigt fint. Lite tomt men ska upp med tavelramar så fort jag skrivit ut bilder.

Men ska äta nurå.

 


International love

You know what? I instantly smile when I see a text from you, I don't even care what's in it. It's just amazing to know I crosses your mind for a second

I love how I light up when I see you

And that last time, I thought would be the right time, to tell you that I'm falling for you. But I was to afraid of what you might have said.

Vart ändrade planer. Rebecka ville till gränby och inte jag så det vart skilda vägar. Alltså stannar jag hemma istället.

Har precis slagit in alla julklappar, och nu är det inte långt kvar till julafton.


If I'm not worth your time, then don't waste mine

Vaknade allt för tidigt idag. Ligger i soffan med mysfilten och kollar lite tv. Senare blir det in till stan och jul handla med Rebecka. Mysigt må jag säga


It's okey not to be okey

Har precis kommit hem från en mys kväll med tjejerna. Var hemma hos Frida och kollade film, hur många lingon finns det i världen vart det. Kom lite tårar också, men de äre värt. Gillar sorgliga filmer. Nu är jag hemma och tänkte somna med lugn musik, like always.


Be yourself

Vart men Frida och julhandlat som sagt. Nu är nästan alla paket klara. Har något enstaka kvar. Det går bra nu


All I want for Christmas

Påväg in till gränby för julklappahandling med Frida. Mys


Am crying because I though I almost had you

Never give up if you still wanna try. Never wipe your tears if you still wanna cry. Never settle for the answer if you still wanna know. Never say you don't like him if you can't let him go


I just have this feeling, you're not gonna come back

Hade tydligen inte besökt sjukhuset tillräckligt denna höst/vinter. Igår vart det så allvarligt att ambulansen skickades. Fick otroliga smärtor runt revbenen och kunde knappt andas och det gjorde förjävla ont bara. Är iallafall hemma nu och det är okej med mig nu, förutom ryggen. Nu äter jag frulle och kollar Spy Kids. Hare bra hej


There is no rainbow without any rain

Skit rygg, skit dag, skit allt, skit osv osv. Anledningen till skit rygg är för att det gör ont igen, ner i benet, jävla ischias nerv, försvinn bara, och jävla inflammation, dö. Kan knappt röra mig utan att det drar ihop sig. Får iallafall massage av mamma, as skoent. Annars då? Skit som sagt


I still want you

Never give up on anybody. Miracles happen every day

People are lonley because the build walls instead of bridges

Some people are just not meant to be in your life no matter how much you want them to be

Smile like you've never cried, fight like you've never lost, love like you've never been hurt, and live like you'll die tomorrow

I'm scared because there is only one of you

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you can't make a rainbow without a little rain



I would rather fight with you, than make love to anyone else

Sitter uppe på skolan. Hade smink imorse vi lärde oss sota ögon och sätta på lösögonfransar. Sminkade Ida och fransarna gick åt helvete. Det var kul iallafall. Efter det hade vi en timme kvar av lektionen så klassen gick på stan för att köpa lite inredning tills vi ska göra om Cilla och Matildas rum på Måndag. Sedan lunchade vi och nu sitter jag på skolan och har matteprov om en halv timme, laddar med musik. Slutar efter det.


Shake Senora

Sjuk låt. Blir så glad så jag typ dansar i sängen. Ni måste lyssna!


I have the time of my life

Varit och kollat på JSM träningen ute i Vattholma. När jag kom hem fick jag fixa en grej till skolan. Nu ligger jag i sängen och kollar film.


We don't remember the days. We remember the moments

Har precis kommit hem till ett mörkt och tomt hus. Hatar att va själv, lovar att någon är här inne. Skrämmer alltid upp mig själv.

Men iallafall. Efter skolan drog jag mig till gymmet och körde ett pass. Mötte upp Rebecka efter det och vi hade sällskap hem och även med hennes syster. Är som sagt hemma nu. Suger på en klubba för er som undrar. Tänkte plugga lite matte då jag fick reda på att jag tydligen har prov imorgon. Yey kul. Avrundar här


Utsidan räknas men insidan avgör

Trött morgon idag. Kom iallafall iväg till skolan. Hade smink fram till 11 så Elin gjorde på mig. Nu äter vi pannkakor och sedan har jag matte. Slutar kvart i 2 och då tänkte jag dra till gymmet och köra ett pass. Ikväll blir det kolla träning, wiho. Avrundar här


I keep my head high, you have never seen me cry

Hearing something thats kills you inside but having to act like you don't care


I would never give up for something thats so strong

Påväg in till actic för lite hard work. Efter det blir det allians och kolla träningen.


You're not worth his time

Allt är inte alltid som det ska vara.

Slutade för ungefär 10 minuter sedan. Sitter på bussen hem nu.


No one's gonna love you more than I do

Har precis haft lunch, ska nu kolla film på svenskan och sedan ska vi bara styla designeleverna som ska ha teater ikväll. Hoppas vi slutar efter det, men vi får se. Ikväll innan träningen tar jag nog en sväng till gymmet. Duktig chey, man tackar


Jag blir aldrig detsamma utan dig

When we first met, I had no idea you wolud be so important to me
Sitter och chillar i skolan. Är hur trött som helst. Är en lång dag i skolan idag också. Nu sitter vi i grupper och planerar hur vi ska styla om våran mentors arbetsrum. Det bästa förslaget vinner, och på Måndag ska vi göra om det. Har inget mer att säga nu. Hare bra hej

Just remember, I was there when no one else was

Somnar som alltid med lurarna i. Vet inte vad jag skulle gjort utan musiken. Är trött på allting. Allt är verkligen fel och tankarna snurrar mest runt. Just nu behöver jag bara närhet av mina fina. Något litet, som ett sms, eller samtal kan antingen förstöra eller göra min dag. Det har dom flesta dock hört X antal gånger.

Känns verkligen som att stå på ruta 1. Jag hatar att vi hamnat här. Jag hatar hur vi brukade prata jämnt, nu ska jag va glad om du ens hör av dig någon gång i veckan. Förut var vi varandras ord, nu är vi ingenting, bara på ruta 1. Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut


I allways say how I don't need you but it allways gonna come right back to me

Tänk vad kul det är att blogga. Nu får ni mycket att läsa. Tänker på er, fast?

Ligger i min helt lagom sköna säng, breder ut mig som fan också. Kikar lite twilight. Nu saknas bara sällskap


Boy's who do everything just to be with you

Pappa: på julafton är vi först hos farmor och farfar, sedan öppnar vi paket och sånt här hemma själva, sen träffar vi släkten hos Fredrik och Kerstin. Så vi måste planera lite jul mat.
Jag: ja tänk på att min pojkvän också ska äta här
Jessica: längtar tills jag får träffa honom.
Jag: haha ja det längtar jag också till

Det var iallafall jätte roligt. Kul tjej va.


If I could make you mine

Ibland vill man bara vrida tillbaka tiden. Fyfan vad bra jag hade det

What goes around, comes around

Just because I don't start the conversation doesn't mean I'm not dying to speak to you

Jätte fin lussebulle rå, man tackar. Tänkte fika lite nu. Mums

 


Jag är dålig på matte, men jag vet att du alltid kan räkna med mig

Har världens bästa vän, eller vänner. Men kollade på bilder från underbara Thailand.

Saknar ödlorna med partyhattar, möggel sängen, tuktuken i inte alls branta backar, ryssarna. Skämt å sido. Jag saknar strandpromenaderna, sol & bad, hanimoön, snorkling, värmen, brännan, favvo gungan osv. Det jag framför allt saknar är att vara borta, från äckliga sverige. Bara tankarna på utlandsresa gör mig deprimerad

Bästaste Frida. Du är bara för go

 


I'll be fine, just not today

Lyckan försvann ganska fort efter den kommit. Så nu kan jag inte påstå att jag är så glad direkt.

Efter skolan och ett iallafall lyckat prov drog jag ner på stan med Elin. Senare mötte jag upp Rebecka och vi hade sällskap hem.

Nu har jag nyligen kommit hem, så vart inte hemgång tidigt. Ska hjälpa till att baka lussebullar nu. Ehe, tjarå


Somebody to love

Är typ lycklig. Mycket tack vare att Justin Bieber sjunger till mig i mina hörlurar. Charmigt de. En grej är också för att provet är om en kvart, och att det egentligen skulle varit om en och en halv timme. Så det betyder att jag kommer hem tidigare. Kanske drar till gymmet då, får se hur min rygg känns. Avrundar här

Cause we made it all this way

Hur bra som helst vill jag lova. Kommer tjata ut den inom kort bara.

 


I love the way you lie

Är fett aktiv med bloggen idag känner jag. Så tänkte slänga in en bild på när jag och min syster var små och lussade.

Kan också meddela att nu sitter jag och Elin på bussen in till skolan. Har 3 timmars engelska, sen prov. Annars händer inget speciellt idag.


Sometimes you just can't fight your feelings

Elin: ibland försökte jag sjunga fint men de gick ju inte.

Haha roligaste jag hört.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


Boy's who kiss you until you smile

Snabbaste lucian jag varit på, tog knappt 5 minuter. Nu har vi håltimme fram till halv 1, värt fast ne. Ska hem nu till mig ett tag med Elin. Sedan får vi se hur vi gör.


Boy's who offer their hand for you to hold

Sådär ja, då var första lussandet klart, dock bara för lärare och de få eleverna som va här. Ska bara påpeka att vi inte fick välja om man skulle va med eller inte. Men de flöt på med våra 4 låtar och 1 tärna, resten var tomtar alltså. Nu ska vi på nästa lussefirande. As kul, fast?


A friend is someone who see the pain and truth in you, even when you are fooling everyone else

Står ute i ett kallt och mörkt Storvreta och väntar på bussen. Börjar kvart över åtta idag då vi ska öva något lucia tåg, bra planering. Kommer bli mer som ett skämt, men vi kommer få pengar till klasskassan för det. Blir en lång dag idag då jag har prov i smink efter vi slutat halv fyra egentligen. Har inget mer att säga.


The best part of me was always you

Ligger hemma i sängen med hörlurarna i. Lyssnar som alltid på musik innan jag ska sova. Det är både skönt och avslappnande. Annars då? Tänkte försöka börja blogga igen. Vem vet hur länge det håller denna gång. Men iallafall, min rygg kan ta sig. Extremt jävla trött på den nu. Saknar innebandyn som aldrig förr. Ingen förstår nog hur det faktiskt känns. Har missat hela säsongen, och det börjar närma sig årets höjdpunkt, storvretacupen. Blir att sitta på sidan detta år, vilket suger. Kan påpeka att allting suger. Men snart är det lov, och det är verkligen behövligt just nu. Tänkte avrunda här. Hare bra hej


RSS 2.0