Bakpotatis och gymmet

Åh hallojs. Går inne på city gross och har precis ätit en bakpotatis med kyckling och curry. Innan jag hamna här var jag och gymma med syster och mamma och innan de var jag hemma och spika upp en ljuslykta och en tavelram på rummet. Kolla även som sagt "Lyckan i L.A". Tyckte programmet var bra och när jag kommer hem ska jag även kolla de sista för hann inte alla. Vill så gärna dit när man kollar på det och nån gång ska jag roadtripa genom USA. Ska avrunda nu, hej!


Lyckan i L.A

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär 40 minuter sedan och har legat och chillat i sängen ett tag. Var nyss och fixa lite frulle som jag med glädje ska äta i sängen framför "Lyckan i L.A". Tycker det programmet verkar roligt så tänkte kolla på första rullen på play. Vädret var skit igår men ännu värre idag då det kommit en decimeter snö från ingenstans. Fan vad trött man blir. Vi kommer inte in till gymmet med bil då eftersom vi har sommardäck. Så kommer få köra lite eget idag. Får se vilka program jag hittar på. Ska käka och kika nu. Hörs

It will happen


Precis kommit hem från Rebecka

Hajhaj. Rebecka kom som sagt tidigare, vi bakade en kladdkaka som vart misslyckad. Hamnade sen framför tvn i matkoma. Sedan sminkade jag henne och fixa hennes frippa. Hon besluta sig för att testa min vardag och sminkade mig. Dutti för att va första gången utan att sett en demo (någon sminka och hon står breve och ser på). Sedan drog vi hem till henne i haglet och var där och kolla tv. Kom nyss hem och ska kolla BB nu. Kyysss

Nystädat rum

Nu känner jag mig riktigt duktig. Körde 8 minuter buns men fick ett ryck efter för allt var så stökigt här hemma. Så jag har städat undan i köket och plockat i och ur diskmaskinen även städat i mitt rum som varit stökigt flera veckor. Men nu är det fixat. Rebecka är påväg hit och vi ska väl ba va som alltid. Blir nog lugn hemma kväll med henne och kanske Sarah, behövs det. Mår ändå inte så bra. Vilar även från att träna mer idag.

 


Klar med uppsatsen och färdig äten

Åh hallojs. Starta inlägget med mitt favorit intro som kommits på av min favorit tjej Jonna. Tog ungefär 2 timmar att skriva uppsatsen och nu är den inskickad och klar. Ställde mig sedan och lagade pyttipannan och stekt ägg. Ägget började brinna och första portionen av pyttipannan brändes direkt. Så fick börja om denna gång utan ägg. Gick iallafall och äta till slut vilket är huvudsaken. Nu tänket jag köra 8 minuter buns och 8 minuter abs. Senare kanske jag ska träffa Buppi eller Emma och Elin, vet inte ännu hur det blir. Men återkommer senare.

Engelska uppsats

Godmorgon. Här sitter jag i soffan och kikar lite TV och skriver en engelska uppsats som ska in senare. Det ska handla om slavar i USA förr i tiden. Går väl helt ok men är sjukt svårt. Har nyss ätit frulle också. Dagens träning vet jag inte riktigt hur den ser ut. Kanske kör konditionstestet på youtube igen, även rumpa/lår och mage. Men vi får se. Måste skriva klart uppsatsen nu, vi hörs senare.

Dem tröttnar på att försöka hjälpa folk som inte tar emot hjälpen

Är trött på personen som tillåter andra att såra dem gång på gång och när de väl händer så vänder dem sig till en och vi kommer med samma svar men dem fortsätter att göra de vi inte säger och blir sårade igen. Ni plågar bara er själva. Sluta vänd er till samma person om ni ändå inte tänker lyssna på vad dem har att säga. Dem tröttnar på att försöka hjälpa er då. Sök inte hjälp om ni ändå inte tar emot den dvs.

Revenge

Har egentligen inte så mycket att säga. Somnade i 1 timme innan jag drog iväg och kolla på min träning. Nu ligger jag i sängen och kollar Revenge och efter det blir det att kolla BB.

Nu mår man med lov

Åh hallojs. Då har man lov nurå. En dag tidigare än dem andra, skönt det. Vart ingen brunch idag tyvärr, jag åt två ägg mackor och en smoothie så det höll i sig ett bra tag. Åkte till skolan och va där till halv 1, tog en äpplepaj men tyckte inte om den, men iallafall, vi kolla sämsta filmen. Gick till gymmet efter det och körde ett pass för armar och lite ben och bål. Kom nyss hem, har ätit ett mindre mellanmål precis. Nu ligger jag i soffan och kollar TV, som man mår.
Denna frisyr gjorde jag på min syster idag, är as nöjd.


Brunch time

Halli Hallå. Sitter vid köksön i köket och håller på att googla upp på vad en brunch kan bestå av. Åt ingen frulle imorse då jag gick ut och sprang istället. Så en brunch får det bli. Jag har även precis skickat in min läxa om Dirty Dancing till Paula, dutti. Börjar halv 1 idag med som sagt. Vi ska kolla på Annie Hall och sedan tar vi lov. Efter skolan blir det till gymmet och köra lite sedan ikväll ska jag kolla på min innebandyträning. Skojsigt. Nu ska jag fortsätta med maten, hajhaj.
Min läxa hehe. (vi använder oss av en sida som heter polyvore.com och det finns jätte mycket att använda sig av, men dock så hittar man inte alltid det man söker. Så fick byta ut babys magskjorta till en vanlig magtröja, även lägre midja byxor. Sedan tog jag en annorlunda men ändå liknande klänning. Kul va?)

Dirty Dancing

Träningen gick väl rätt bra och den var rolig tycker jag. Men är helt slut nu, i ögon och ben. Tog ett bad när jag kom hem och nu kollar jag på BB och håller på med en läxa. Ska göra en plocksida om hur man klädde sig i "Dirty Dancing". En bättre läxa om man säger så. Det är inget svårt och blir gjort på inte alls långt tid. När jag ändå nämnt filmen så kan jag verkligen rekomendera den. Tycker den är hur bra som helst. Värd att se!

Vill komma tillbaka på banan igen

Det fina vårvädret försvann och regnet öser ner. Det är pga det man saknar fotbollsträningarna med gamla laget. Men nu är det slut med sånt. Ikväll är det innebandy träning som sagt, längtar faktiskt. Men så himla surt att jag inte får spela så mycket. Vill börja trycka till lite folk nu och komma tillbaka på banan. Dagen jag får göra det igen, det kommer vara en BRA dag.
Bilden är på mig och Frida när vi besteg ett berg i Alperna på träningslägret med innebandylaget i Schweiz 2010. Så sjukt kul, och jag saknar det som bara den.

Uppe på skolan

Hallojs. Jag befinner mig för tillfället i sofforna uppe på skolan. Har kollat på engelska redovisningar och bara chillat här. Snart tror jag vi ska kolla Kyle XY och sedan slutar vi.
Tog som sagt ett promenad innan jag åkte till skolan, det sluta med att jag joggade i vårat såkallade spår. Dutti. Ska återgå till annat nu ja. Hej

Göteborg i sommar förmodligen

Är så himlans glad. Mamma känner några nere i Göteborg som kan låna ut deras lägenhet under Gothia veckan. Hur bra är inte det? Sveriges finaste stad under bästa veckan på året. Beroende på hur det blir och sånt kanske jag tar med mig någon kompis. Vissa hade redan tydligen bestämt och sånt så tror Elin kanske kan göra mig sällis i år igen. Men ingenting är bestämt, och vet inte om det går osv, eller om hon kan. Men det är inget som behövs bestämmas idag. Är iallafall glad.
Här har ni lite bilder från förra året i Göteborg

Promenad på g

God morgon. Vaknade av alarmet idag strax innan halv 10 då jag gick upp och gjorde en frulle som jag nyss ätit. Efter det gjorde jag abs programet från youtube. Nu tänkte jag ta en promenix ja. Börjar halv 1 idag som sagt. Ikväll tror jag att det är innebandy träning för min del, men jag vet inte riktigt om jag ska vara med. Men så äre.

It's going to be worth it

Att bero på att jag tränar och äter annorlunda. Jag gör inte detta för någon annan, jag gör detta för mig själv. Jag mår bättre av det. När jag väl tränar pushar jag mig själv. Jag tänker liksom "du klarar 10" när jag väl kommit till 10 så tänker jag "när jag ändå gjort 10 kan jag göra 12" när jag gjort 12 så tänker jag "jag kan inte bara sluta på 12, vi tar 15" osv. Jag sätter liksom upp mål, jag höjer tempot och jag varierar min träning. Att gå upp 4 trappor minst 2 gånger om dagen är så sjukt jobbigt, men jag gör det för min egna skull. Jag ångrar mig aldrig efter jag gått upp för dem, jag ångrar mig bara om jag inte gör det. Även så tycker jag det är sjukt jobbigt att bara ta mig till gymmet, det är varken långt från skolan eller så men jag vet inte. Men när jag väl är där, så kör jag fullt ut, för att jag vill och för att jag kan. Det jobbigaste med det "hela" är att jag försöker att hålla mig borta från dålig mat och onyttigheter. Men tanken slår mig varje dag, "åh vad gott med en pizza" eller "nu vill jag ha choklad" men jag stoppar alltid mig själv för min egna skull. Jag kommer bara ångra mig efter. Men som jag sagt tidigare, jag äter onyttigt ibland, men isåfall får det stå för festligheter eller någon gång på helgen. Jag tror att jag kan, och jag vet att jag kan klara detta. Det är inte lätt, men jag gillar utmaningar.

Hårt pass på gymmet avklarat

Tja fan. En rätt sliten tjej i bilen påväg hem från gymmet. Körde ett rått hårt pass och pressa mig själv. Mycket roligare då. Fick även lite sällis av Emma och Fellan på vissa stationer. Skratta och hade lite tävlingar också. Nu ska jag hem och äta vindruvor och kolla lite TV.

Träna träna träna, hårdare för för varje gång nu. Vill kunna säga "jag klarade det" och peka ut alla som inte trodde mig. Kämpar faktiskt på med både träning och mat. Försöker verkligen.


Trött och sliten

Sliten, trött och död tjej här. Gör allting för att försöka hålla mig vaken då jag annars är uppe hela nätter om jag ska ta massa powernaps hit och dit. Är iallafall jätte glad över att vi börjar halv 1 både imorgon och på torsdag, sist men inte minst, VI ÄR LEDIGA PÅ FREDAG. Lov en dag tidigare, omg vad skönt.
Från ingenstans kan jag berätta att ikväll ska jag till gymmet med mamma, även försöka ta mig ut på en PW.

En dag i skolan

Hej pårej. Sitter på bussen påväg hem från en dag i skolan. Dagen började med ett matte prov som gick ok. Var sedan med på min första idrottslektion på gymnasiet, var med på spökboll i 10 minuter sen satt jag och chilla med Alice och Saga ett tag och kollade på. Sedan gick vi och åt och jag och Elin tog en promenad men denna gång till ett annat Willys. Köpte glass och gick tillbaka. Hade smink lektion sista timmarna och jag sminkade Jonna en sminkning och Ida sminka mig till en man. Så ganska chill lektion vare, eftersom vi bestämde vad vi skulle öva på. Vi slutade 3 och är som sagt påväg hem.


PW och trötta ben

Direkt när jag kom hem åt jag ett kokt ägg och lite fil. Elin ringde och tog ett samtal med henne på en halv timme. Somnade efter det ocj vakna upp själv hemma. Dem andra är och kikar innebandy. Tog iallafall och åt lite sedan tog jag lite mer än 1 timma lång PW. Har precis kommit in från den och är riktigt trött i benen. Hade högt tempo och rensa tankarna med musik. Sitter för tillfället på golvet och strechar. Har träningsvärk från gårdagen och tidigare idag. Men nu ska jag bada.


På bussen påväg hem

Tjenare fan. Sitter på bussen påväg hem efter en hyffsat lugn dag i skolan. Åt lunch med tjejerna och sedan lura jag med Jonna på min och Elins promenad till Willys. Efter skolan gick jag till gymmet och körde ett pass med fokus armar. Tog även lite ben när jag ändå va där. Är så trött och önskar jag satt närmast fönstret på bussen så jag kunde luta mig och sova. Men icke rå. Ikväll ska jag bara vara hemma, orkar inget annat. Hörs

image description

 


Because I know how it feels

I am afraid to break somebody's heart.
Why?
Because I know how it feels
Kärleken må vara otroligt fin, men ändå gör den så ont.

Svenska nationella

Åh hallojs. Sitter i skolan och håller på att skriva mitt tal till nationella i svenska. Ska handla om relationer och ska vara ca 4 minuter. Tycker det är jobbigt att både skriva talet och sedan redovisa det inför dem andra i klassen. Men det måste göras. Fick förresten sällis på bussen till skolan idag, Beckiisen åkte med mig. Trevligt trevligt. Vad som händer efter skolan är fortfarande oklart. Kanske träffar en gammal going från boland eller gymmar. Får se hur det blir.

Otroligt snabb söndag och nu kör vi på sommartid

Har precis kört 8 minuter för magen och några rump och lår övningar. Är helt slut i benen så orkade inte göra så mycket. Mitt huvud hänger inte heller med riktigt. Men strunt samma. Har precis satt på vatten så snart ska jag gå och ta mig ett bad. Idag gick vi ju till sommartid så dagen har varit en timme kortare. Från ingenstans har dagen gått jätte fort vilket är jobbigt för min del. Imorgon är det back to school som gäller. Börjar veckan med skit svenska och efter det matte. Kan inte bli mycket värre. Slutar iallafall hyffsat tidigt och då tänkte jag gymma efter. Men ska bada nu. Eller nej vart ändrade planer. Ska följa med syster ner till konsum och handla nått.

I'm closer than yesterday

På började en städning av rummet men sluta halvvägs. Så jag bytte om till träningskläder och har precis kört ett konditions pass med hjälp av youtube, sjukt jobbigt. Nu äter jag en sjukligt god middag. Lax, potatis, romsås och sallad. Tänkte köra nått mer pass sen men måste få i mig käket först.


Kärleken är rätt så fin den


Gårdagen spåra men jag mår

Oh hejhej. Kvällen var lyckad till en början, men spåra så va hemma halv 12 redan. Va iallafall hemma och föra hos Jesper i vattholma, och där sluta även kvällen av vissa skäl. Men träffa några gamla vänner från 9an vilket var kul. Idag vakna jag först vid 5 en timme och sedan vid 10 igen. Mådde inte speciellt bra men tog en promenad med Rebecka och prata massa med henne. Sedan gjorde vi mat och åt. Mamma hämta mig 1 och vi drog till Gränby C, kom inte hem me nått då jag inte har pengar. Ska städa mitt rum nu och sedan försöka hitta på nått.


Kvällen planer börjar falla på plats

Hejhej. Sitter hemma i soffan och smaskar lite på mörk choklad. Olagligt gott det är. Kommer ångra mig sen men fan så sugen jag va. Åkte hem från Elin runt 2 och drog till gymmet då. Körde ett pass sedan hamna jag på media markt en halv timme med mamma. Nu är jag äntligen hemma och har precis duschat. Kvällens planer börjar falla på plats också. Kommer förhoppningsvis bli en bra Lördag.

Nu är det vår

Tjo fan. Somnade hos Elin framför tv:n vid 2 tiden. Vakna sedan senare och vi la oss i sägen. Vaknade 11 imorse och åt frulle. Till det kolla vi på BB avsnittet från igår då vi missade det. Nu är vi ute på promenad med Molle i fina vädret. Ska till gymmet senare och ikväll vet jag inte vad som händer.


Somnar hos Elin inatt

Tjo. Sitter i bilen påväg hem från allians. Tillbringa kvällen där med Elin då det är slutspel. Somnar hos henne ikväll, den ni. Höres


Första glassen ute i vårsolen

Kort och lugn dag i skolan. Matilda gjorde demo på mig och sedan sminka jag Elin och dagens tema var kvällssminkning. Sluta strax innan 12 och gick och käka med Elin och Ida. Skildes sedan åt från Ida och gick och köpte glass. Nu sitter vi i solen och ba mår. Galet fint väder


Rekommenderar starkt The last song

En så otroligt fin film så det finns inte. Rekommenderar den starkt. Ni måste absolut se den, lovar att ni inte ångrar er. Jag gråter lika mycket varje gång. Filmen innehåller allt från kärlek till svek till glädje till tårar. Är kär i filmen.


Innebandyträning väntar

Fick sluta en och en hlav timme tidigare än vad som stod på schemat. Paula är världens bästa lärare. Hon är verkligen en av oss, hehe. Drog hem hit efter skolan och Elin följde med. Vi åt lite mellis och sedan somna vi båda i soffan. Hon drog för ett tag sen och har precis ätit. Nu ska jag dra iväg på träning. Skojsigt

Vardaglig promenad i 15 plus grader

Idag mår jag bra. Solen skiner och det är så sjukt jävla varmt. Åt lunch med Ida och Elin sedan skulle Ida göra annat så då tog jag och Elin vår promenad till Willys och tillbaka. Tänkte köpa min första vår glass, den nya som alla pratar om, men den var slut så köpte ingen glass. Gick tillbaka mot skolan och satte oss och sola lite utanför centralen. Kom precis upp på skolan och nu ska vi hålla på med stilar och leka någon lek som "plugg" inför ett mindre prov fram över. Ska kila nu.


Choklad från kaffemaskinen

Åh hallojs. Sitter i skolan och har det allmänt bra. Somnade direkt efter BB igår och shit vad det spårar. Det är verkligen inte bra TV. Förra året var så mycket bättre. Men iallafall. Är som sagt i skolan. Paula är bästa läraren. Egentligen kostar det att ta choklad från kaffemaskinen men hon bjussar på de till alla. Denna lektion lär vi oss att stryka och knyta slipsar vilket är chill. Ikväll är det innebandy tärning och ska även köra lite ben och rump träning. Kanske hinner med en PW, får se. Ska återgå till skolarbetet nu

Slut som människa

God kväll alla ni hehe. Är seriöst slut som människa nu. Mina ben är spagetti och jag är köttfärssås. Hehe skämt å sido. Åt iallafall en fantastiskt god middag som pappa gjort, vart thaigryta och ris. Drog till gymmet efter och värmde upp på cykel och sedan körde armar då jag redan tagit PW och kört ett program för magen imorse. När jag kom hem tog jag en snabbdusch sedan mötte jag upp Sarah. Vi tog en promenad som är anledningen till varför jag är slut som människa. Vi var ute ca 1 timme och kom precis hem ungefär. Nu äter jag vindruvor och ska snart sova. Lång dag imorgon.

Promenad i skogen

Jag är så otroligt glad över det fina vädret. Hade tänkt ta en fika med Elin efter skolan men med tanke på mina kläder orkade jag inte. Fick iallafall ett trevligt sällskap på bussen hem av Therese. Vinkade glatt av varandra och skildes åt. Direkt när jag kom hem slängde jag på mig träningskläder och tog en ca 50 minuter lång PW. Kom för övrigt precis hem efter den. Är trött i benen och äter russin. Mat om 20 min, som jag längtar. Åker till gymmet efter det iallafall, min 3 träning idag. Men tänkte bara köra lite armar. Kanske träffar Sarah sen, får se om hon kunde. Hej så länge!


I'll be there for u always

Hejhej. Varit i skolan sen halv 1 som sagt. Har bara kollat på WeHeartIt och ingenting mer. Orkar inte jobba idag alls, och vill bara hem. Är så seg så det finns inte. Har mina höga röda converse, gamla fotbollsoveralls byxorna och min hollister tröja. Så sjukt skönt. När jag väl kommer hem ska jag ta en promenad och sedan umgås lite med Sarah. Även in till gymmet, fan att jag inte tog med mig grejer direkt. Men ska försöka hinna med allting men kanske får hoppa över nått.

Before I die

Har fått ångest pga WeHeartIt och "Before I die" kategorin. Finns så sjukt mycket jag vill få ut innan jag dör. Här har ni bara en liten del av vad jag vill uppleva.

Drömmer mig bort

Fortsätter att drömma.
Hårt arbeta lönar sig. Nu ska jag pusha mig lite till och verkligen fixa dethär. Har slutat små äta, vilket är ett plus i kanten. Äter minst 2 frukter om dagen och dricker mycket vatten. Till maten äter jag alltid grönsaker. Godissug finns fortfarande men på vardagar är det helt ur min syn. Köper hellre lite vindruvor eller något sånt. Blir inspirerad av alla dessa bilder, bloggar och allt sånt. Hårdare träningar och mer nu framöver.
För er som vill veta varför jag gör såhär är för att jag inte trivs i min kropp, och jag mår bra av att träna, och att äta nyttigare. Har själv märkt skillnad på hur jag mår och känner mig i kroppen efter jag tog tag i detta. Men jag är samma person och jag äter fortfarande onyttigheter, men det är under helger, och det är i måttlig mängd.
(Så sjukt snygg. Brun, smal och långt lockigt blondt hår)

Uppe med tuppen

God morgon. Somnade runt 1 tiden igår ikväll efter lite lyssnande av musik. Idag kunde jag sova ut till 11 men är redan uppe och har ätit frulle som bestod va ägg och lingon grova. Börjar halv 1 som varje onsdag så det är skönt. Tänkte ta en powerwalk nu men jag vet inte hur det blir med tanke på att jag är irreterad i ryggen och benet. Men tänkte köra lite mage iallafall. Hade hoppats på innebandyträning ikväll också men icke rå, den är inställd. Så ikväll gör jag ingenting speciellt.

River en vacker dröm

Varit rätt hängig idag men drog till gymmet efter skolan. Trött som fan somnade jag på bussen hem och väl hemma åt jag lite och somnade om i soffan. Hela 3 timmar har jag sovit och vaknade upp i ett tomt hus. Då kom jag på att dem kanske är och övningskör eller nått och mamma är inte hemma från Göteborg ännu. Förflyttade mig iallafall till sängen precis. Kläder, filt och täcke men ändå kall. Har även huvudvärk. Men tänkte somna om nu. Sovmorgon till halv 1 imorgon, skönt.


And I am a material girl

Halva sminklektionen har gått och jag fick hjälp av Elin att sminka Ida då det var ojämnt med folk. Sista timmen ska vi planera lite inför att öppna salongen nu till bal och studentskivor.


Don't leave me here alone

Gick upp 8 imorse och tog ett bad och sedan bytte jag om i lugn och ro och åt en stabil frulle. Bussen till stan var smockfull vilket var drygt. Hade gympa direkt då vi tog en stadspromenad. Har nyss varit och ätit och nu ska jag och Elin bege oss ut på en ny runda och i eftermiddag har vi smink och slutar halv 4. Efter skolan ska jag gymma och sedan ikväll vet jag inte vad som händer .


I'm feeling great

Har nyss kommit hem från Fyrishov och lite kiosk jobb med Elin. Nu tänkte jag köra lite mage och även kondition. Får se hur det slutar på 3 timmars sömn. Måste bara påpeka att konstigt nog har jag inte varit speciellt super trött idag. Lite sömnig hos Markus en gång men det försvann lika fort som det kom. Men så är det. Cool tjej.

Hos Markus

Ligger i soffan hos Markus med Elin. Är så otroligt trött. Har gått i skolan idag. På lunchen var vi också här. Om ett tag åker jag med Elin hem och ikväll ska vi kolla/ jobba i kiosken på match för herrarna.

 


I want to know what love is

God jävla morgon. Somnade så fint strax efter 4 och va uppe 7 igen. Hur jag orkar? Tröttheten har inte hunnit kommit ikapp ännu, men vet inte hur jag kommer palla denna hela dag. Tänkte gymma efter skolan men tog inte me grejer då jag känner att jag aldrig kommer ha kraft till det. Men nu sitter jag tappert på bussen mot skolan. Ha en bra dag, ska jag me ha,


Det finns inget ställe där jag hellre skulle vilja vara än i din famn

Önskar att jag låg och sov just nu, och inte låg och grubbla om massa onödigt tänkande. Borde sova eftersom jag ska upp om typ 4 timmar, omg, 4 timmar? Kommer va död zoombie imorgon. För är verkligen inte trött, och musiken är ovanligt bra. Får se när jag somnar om jag ens gör det. Bra info? Hade tråkigt så slängde in ett inlägg. Hoppas ni sover gott just nu.


How do I get you alone?

Hejhej. Åkte hem från Rebecka vid halv 11. Väl hemma la jag mig direkt i sängen, stoppa i hörlurarna och började lyssna på musik. Grejen är den att jag älskar att somna till musik, men lyssnar bara på deppig musik så blir bara nere och tröttnar på allt. Fina låtar är de iallafall. Kan inte somna, och är inte taggad inför imorgon. Vad mer? Ingenting.


Mys hos Becka

Har bakat hos beckis och nu myser vi framför BB. Ska hem efter det och imorgon är det skola. Ny vecka, nya möjligheter.

 


You light up my world like nobody else

Hej. Har precis tagit ett bad och ska snart gå ner till Rebecka för lite mys där ikväll med henne och Sarah. När jag kom hem från farmor och farfar så körde jag två pass, ett för mage och ett för rumpa och lår. Sjukt jobbigt. Efter det somnade jag i min sjukt sköna säng. Men ska dra mig till beckis nu. Höres


Mys hos farmor och farfar

Åkte iväg till gymmet halv 11 och körde ett pass. Väl hemma vart syster och jag hämtad av Sandra och Matthias och så åkte vi till farmor och farfar där jag nu är. Vi har tvättat bilen och grillat korv, även fikat lite med Sandras egna bakade kärleksmums längder. När jag kommer hem ska jag köra lite pass för mage och rumpa/lår.


The boys who are your best friends


Live your life and not mine

Man ba tja. Vaknade för en timme sen och har sovit hela 9 timmar i natt, hur skönt? Tog en lugn kväll hemma igår då jag inte mådde så bra. Den senaste timmen har jag bara legat i soffan och kikat tv. Är fortfarande trött så lite till hade jag nog kunnat sovit. Surt nog är det dåligt väder ute och vi som skulle åka till farmor och farfar och grilla korv. Får se hur det blir med den idéen. Har inget mer att säga förutom att idag ska jag köra lite fyspass. Vi hörs

Dear best friend

Dear best friend.
I love you more daily. I wish you could se yourself the way I see you, and I wish you could love yourself the way I love you. And above all, I wish your life is everything you deserve because, in my opion you deserve the world. I will stand by you forever.


Kär i kärleken

Är verkligen kär i kärleken. Hur otroligt underbar är den inte? Känslan att bara ha någon som bryr sig säger väl i stort sätt allt. Att ha någon som man delar allt med, någon som är ens vardag. Kärleken är så himla fin. Tänk att vakna upp breve någon man älskar, och att somna i någons famn, i trygghet. Tanken kan skrämma mig ibland. Men som sagt, kärleken är fin.

I'm sorry I'm not good enough

Gokväll alla ni där ute. Har egentligen ingenting vettigt att säga för tillfället. Kvällens planer var antingen att åka med Elin till Markus och träffa han och Sebastian eller att åka hem till Sandra där även Matthias är, mina två kusiner. Men vi gick skilda vägar och Elin åkte hem och jag stannar hemma. Är trött och sliten har haft en ganska tuff natt, var uppe sent och vakna vid 6 av illamående osv. Så ska bara ta de lungt idag.
Imorgon ska jag ut till farmor och farfar med Sandra, Matthias och syster. Vi ska grilla korv och bara umgås med dem ett tag. Ska även gymma och köra HIIT Cardio Workout som jag körde i Torsdags. Har haft både vilodag igår och idag. Fast dock har jag varit på promenader så det är inte vila helt igenom.

Jag saknar dig mindre och mindre

Spenderat dagen med Elin som sagt. Vi har nyss duschat och innan det tog vi vår andra promenad för dagen. Stötte på mina kussar på nya godisbutiken och fick skjuts hem. Nu gör vi ingenting. Kvällens planer är oklara. Men så är de ibland.


Jag försöker förstå hur detta kunde hända

Ligger fortfarande i min säng och kollar film, nu rullar sommar med Göran för fulla muggar. Har precis värmt en pizza till oss också. Ibland måste man få äta onyttigt, och va as sugen på pizza och hungrig så perfekt ju. Sedan vet jag inte vad som händer. Vi får se.


A simple life isn't that simple as it looks

Åh hallojs. Ligger i sängen och kollar på Livet enligt Rosa the movie med Elin. Igår när vi kom hem vid 2 kollade vi på BB och sedan runt halv 4 slocknade vi. Vaknade vid 12 imorse och då gick vi upp och koka lite ägg och åt frulle. Sedan beslutade vi oss för att gå på en promenix för att rensa tankarna och bara få i oss luft. Ska kolla filmen nu.

Vart jag mig i världen vänder

På väg hem. Ska sova som fan. Trött och sliten. Hörs


Solen går ner som den alltid gjorde för dig och mig

Hejhej rörig kväll me Elin. Killar kan ta sig, verkligen. Träffa två vänner typ, men ah venne. Hejdå


What doesn't kill you makes you stronger

Hallojs. Sitter halft död i soffan. Tog en timmes powernap lite tidigare. Ikväll ska jag träffa Elin sedan vet jag inte vad vi ska göra riktigt. Det lär ni få höra lite senare eller imorgon. Snart tänkte jag käka, pappa bjussar på hamburgare och pommes. Men vi hörs. Sup och svälj, trevlig helg

Feel your love

Har varit en helt onödig dag i skolan. Kolla One Tree Hill och gjorde videoinlägg med Saga och Elin, på skämt dårå. Luncha med alla tjejer och sedan tog jag och Elin våran promenad till Willys då jag köpte en röd paprika. Väl tillbaka på skolan fick vi sluta. Så är på bussen påväg hem nu. Kvällens planer är inte helt klara ännu så säger inget ännu då det inte är bestämt.


You are always on my mind

Sitter i skolan och gör inte ett skit. Kollar lite på One Tree Hill och väntar på lunch om en och en halv timme. Onödigt att vara här egentligen eftersom jag är klar med mitt arbete, men de var obligatorisk närvaro satte. En otroligt fin bild tagen från WeHeartIt

Think you left me broken here

Go morron. Var rätt seg imorse och kunde inte ta mig upp ur sängen. Ville verkligen sova mer. Men tillslut tog jag mig upp. Nu sitter jag på bussen till skolan. Idag väntas inget speciellt. Kanske åker och gymmar i eftermiddag, beror lite på. Annars då? Har träningsvärk, men de är bara kul. Körde flera pass igår och de känns bra. Är otroligt jävla jätte glad över att jag inte har ont i mitt jävla ben eller rygg, känns inte alls, så bra. Och ändå körde jag ett för mig långt innebandypass samt andra grejer. Så är glad som sagt.


Love is just a word until someone come and gives it a meaning

Har nyss kollat Revenge, veckans höjdpunkt. Tänkte sova om ett tag. Är rätt sliten och trött. Ska bara kolla lite til av BB.

Someone worth waiting for

Tog som sagt en powernap där efter passet. Sov i 2 timmar och vakna upp helt död. Men gav de lite tid och sedan var jag uppe och sprang. Slängde i mig lite mat sedan drog jag på träning. Idag var det en rolig träning. Var med nästan hela tiden, och de gick hyffsat faktiskt. Hade samtal med tränarn också så vet hur de ligger till nästa säsong osv. Nu tänkte jag ta ett bad sedan gå och lägga mig, är super trött.


If your dreams don't scare you, they're not big enough

Ligger helt död i soffan. Det träningpasset jag körde var helt sjukt jävla jobbigt. Men skön känsla efter. Har precis smaskat på ett äpple och tänkte ta en powernap nu för ikväll blir det ännu mera träning.


So many things I need to say to you

Otroligt mycket bättre dag än vad jag trodde. Sitter redan på bussen hem från skuulan, och de känns förjävla skönt. Eftersom de är projektvecka får man sluta när man är klar med arbetet vilket jag var. Så är så glad, plus att det verkligen är vår, solen skiner och jag älskar det. Funtar på om jag kanske sätter mig ute i solen när jag är hemma, och ska även köra det där passet jag snackade om förra i lägget.


Jag var slut när du hittade mig, i GBG regn

Godmorgon. Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Håkan räddar min morgon som vanligt. En bra start på dagen alltså.

Hur ser min dag ut? Fortsätta med projektet, stadspromenad till Willys, gå i trappor, träna innebandy och träna cardio workout interval training. Tror inte det är speciellt mycket mer faktiskt. Skulle tränat de sista med Elin men med tanke på att vi spelar olika lag så är träningarna olika, och så slutar vi så pass sent så direkt när jag kommer hem måste jag typ åka. Men ska köra passet själv, SKA.


Don't dream it, just do it

Gör det för varje gång du gråtit över din kropp. Gör det för alla gånger du hatat vad du sett i spegeln. Gör det för att få den vältränade kroppen. Gör det för dig själv. För tror du inte själv på det, så gör ingen annan det. Tappa aldrig motivationen till träning. Tveka aldrig på ett pass. För man ångrar sig aldrig efter ett pass, utan man ångrar sig om man inte gjorde passet. Det handlar om att utmana sig själv. Just do it.

We used to know each other

Här sitter jag och har det bra. Fast ne juste, bra har jag det inte. Sitter på läktarn (standard) och kollar på min träning, var med hela 20 minuter idag. Dock är jag förbannad för ingenting går som det ska. Kan varken passa, springa eller skjuta. Skit kul verkligen. Visst min andra träning sen ett par månader men det är ju bara skämmigt. Sen så jävla tråkigt att gå av efter bara några minuter. När jag kommer hem ska jag ta ett bad och tvätta håret med inpackning sedan tänkte jag bara sova. Har ångest, vill helst skippa det.


Take me down like I'm a domino

Åh hallojs. Sitter för tillfället i bilen hem från gymmet. Slapp bussen då mamma åkte tidigare från jobbet för min skull. Otroligt skönt må jag säga. Nu när jag kommer hem ska jag äta lite och sedan blir det innebandyträning, är taggad hehe. Har förresten träningsvärk från gårdagen, älskar men hatar träningsvärk.

Här får ni en tjuvkik på de jag gjort under veckan. Kuvertväskan skulle va finare utan fickan där i fram men den håller sig inte stängd på något annat sett. Men är inte riktigt klar med den.


Stadspromenad

Tog en ciabatta macka med serranoskinka och hyvlad parmesanost till lunch. Efter tog jag och Elin våran stadspromenad. Tanten framför i kön va gulligast och gav oss 35 kronor fast vi hade så det räckte till våra 9kr bananer. Riktigt skön promenad, och tänk om jag bodde i en barack. Internskämt.


Eat when you're hungry

Sitter i skolan och kollar lite bilder på WeHeartIt och skriver om mitt och Elins träningsschema. Tänkte göra det lite mer motiverande och ta med lite bilder osv. As taggad på detta. Efter skolan ska jag till gymmet och ikväll hoppas jag det är innebandyträning. Vill de verkligen.

Du kan sluta dina ögon och aldrig mer känna dig ensam

Hallojs. Direkt när jag kom hem från Elin tog jag med mig mamma på en promenad som varade i högt tempo ca 50 minuter. Kändes skönt att prata med henne och fråga om tips angående vissa grejer. Bästa mamma.
Iallafall, ligger i badkaret nu och har levande ljus, även lite musik.
Försöker få in lite tävlingsanda via bilder av träning.

Så ni vet kommer min blogg bli lite mer mot träningshållet, förhoppningsvis, kommer inte ge upp, aldrig. Så kommer jag självklart ha kvar och skriva om skolan och sånt. Men så ni vet. Hoppas ni bara tycker det är kul, för de motiverar mig att fortsätta.

 


If you can dream it, you can do it

Har haft en helt ok dag i skolan. Lite seg bara men de är alltid projektveckorna. Håller iallafall på med en kuvertväska, langar bild när den är klar.

Tycker jag och Elin borde få en stjärna då vi går upp 4 trappor varje gång vi ska till skolan, även ska börja ta promenad vid lunch till Willys och köpa frukt då våra raster annars spills till skit. Har även gjort ett tränigsschema och jag är precis påväg hem från henne. Färdig tränad och otroligt trött i mina ben. Bitch 2012 eller beach 2012, vårt motto. Taggar varann gör vi också. Kan bli hur bra som helst.


I saw the tears in his eyes

Goooo kväll. Ligger i soffan och ba mår. Vart ingen promenad med Elin istället åkte jag ner till en parkering och började övningsköra med pappa. Förjävla kul vill jag lova, och svårt vare. Men de rulla på fint, de svåraste är att släppa koppling försiktigt och bromsa försiktigt. Mycke svårare än jag trodde. Men iallafall, badade när jag kört ett tag och sedan fick jag massage av pappa. Snart är de BB, så glad att Rodney är tillbaka och får stanna.


Alla hade en vän med en bil, och vi åkte lång boort

Dagen har varit hyffsat bra ändå. Var nyss och gymma och nu väntar jag på bussen. Tänker sova när jag kommer hem, fatta skönt. Ikväll var tydligen både min och D3s träning inställd så blir ingen innebandy, riktigt jävla surt. Elin kanske ska komma och ta en promenix senare me mig iallafall. Vi får se hur de blir med de.

 


Some die young

Har hållit på med massa trams denna lektion, har ingen inspiration alls. Snart ska jag äta min banan och efter skolan ska jag gymma. Ikväll blir det innebandy, lycklig!


Ju mera dem spottar på mig desto fortare kommer jag att blomma

Sitter i skolan och har nyss kollat på ett avsnitt av projekt runway. Veckans projekt är att vi stylisten ska göra antingen smycke, skor, väska eller något av allt annat än tyg och pärlor. Har bara plockat på mig lite skit och ska kolla på datan efter inspiration.


Trying to understand

Hejhej. Ligger hemma i sängen och kollar på BB. Elin är här och jag somnar inte själv inatt tur nog. Hon kom för två timmar sedan så tog vi en promenad och köpte vindruvor som vi smaskar på nu. Längtar inte tills imorgon, men aja lov snart.


Hon sa nu tar jag dig till himlen, ska bara upp och hämta en och annan sak på vinden

Vart ett stopp på ICA påväg hem och fick me mig lite godis, ångrar mig jämnt efter. Men körde fys och tog en PW med syster. Ikväll kanske jag sover med Elin, vet inte ännu. Projektvecka kommande vecka, #dödamig.


Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå.

(inspiration)

Sitter i bilen påväg hem från Stenhagen. Storvreta vann med 11-1 och tyvärr så kommer vi 2a i serien med 10 poäng målskillnad. Tråkigt det. Men tjejerna har varit fantastiska hela säsongen, så sjukt bra.
Tidigare idag var jag som sagt och gymma. Kunde knappt värma upp för mitt ben gjorde ont. Men så äre. Skiter i det nu. Om de vägrar samarbeta med min övriga kropp så får skadan skylla sig själv. Nu när jag kommer hem funtar jag på om jag ska jaga me mig någon på en cykeltur, mysigt i solen tänkte jag.


Act like a woman think like a man

Godmorgon. Tror jag har blivit en morgonmänniska alltså. Jag vaknade klockan 9 idag och har redan hunnit tagit ett bad och haft inpackning osv. Senare ska jag iväg och gymma med mor min. Efter det blir det ut till Stenhagen och kika på innebandy. De e ba å köra.
Själv vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Är glad men ändå ledsen. På humör men ändå inte. Går i ide. Orkar inte med kommande vecka på något sett. Fan fan fan. Projekt vecka i skolan är aldrig lockande. Men ibland är livet bra surt.

In every breath I take I’m breathing you

En glad tjej här. Myste som sagt med vänner idag. Mitt ben pallar inget annat. Åt hamburgare och pommes hos Becka, förjävla gott de där. Gick sedan till Frida me Sarah och henne och kolla melodifestivalen. Vela hela tiden om vem som skulle vinna men tycker att Loreen är en grymt värdig vinnare. Hon är sjuk, seriöst! Länkar låten här igen fast jag gjorde det för några dagar sen.

Love the way you lie

Hallojs. Sitter hemma hos becka och kollar tv. Är allmänt cp som vanligt och har gjort ett videoinlägg, driv dock, och den är på beckas mobil. Idag var vi och kolla innebandy och sedan hamna jag här. Somna i beckas soffa och vakna sedan efter ett tag. Skön powernap. Nyss ätit chokladpudding. Sedan ska vi käka och kanske hem till Frida. Ha en bra lördag.


Jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innan till

Godmorgon. Ligger halft död i sängen. Vakna av att min familj inte kan vara tyst och ska väsnas som in i helvete. Så nu ligger jag här, och kan inte somna om. TV är på för fulla muggar men inget bra program finns. Tänkte ta och börja dagen med en powerwalk innan frulle. Är på dåligt humör och behöver rensa tankarna.

And I'm always there to hold you're hand

Hej alla. Fint intro. Är arg och sur och förbannad. Men iallafall. Varit en hyffsat bra dag. Drog till gymmet efter skolan och när jag väl va hemma tog jag en powernap på 2 timmar, standard. Har dock förjävla ont i mitt ben igen och ryggen. Men struntar i det nu. Nerven är nog bara ovan. När jag sedan vakna var maten klar och jag slängde i mig lite och begav mig sen till Björklinge hallen, fick sällis av några lagkamrater där och vi heja som aldrig förr. Synd nog förlora Björklinge med udda målet efter en ändå bra och nervös match. Som vanligt sög dommarn, ja jag får skylla på dem i detta fall. Nu för att vi ska ha plats att kunna kvala och komma etta i serien så måste vi vinna vår sista match mot 3an i tabellen med 22 mål tror jag de snackas om. Eh ja. Vi får se helt enkelt. Nu badar jag och snart ska jag kolla BB.


It sucks to be you right now

Tjenare mannen. Sitter på bussen in till skolan. Börjar om en halvtimme och har bara en lektion idag. Hur skönt som helst. Efter tar jag väl en lunch med tjejerna sedan traskar jag mig till gymmet. Var några dagar sedan nu. Ska köra ett hårt pass så mycket som ryggen pallar. Fick lite ondare efter innebandyn men de äre värt. Är förmodligen bara stel. Ikväll ska jag kolla match i Björklinge som möter Alunda. Hoppas på Björklinge vinst.


You are the reason I am smiling

Hallojs. Precis kommit hem från innebandy match. Tjejerna krossa Alunda med hela 5-2 fan så grymma ni är, allihopa.
Har iallafall köpt en ny bil så jag och syster kan övningsköra. Livrädd för sånt men aja. Kan tänka mig att lyfta och landa ett flygplan är lite värre. Nu tänkte jag köra lite fys. Hörs


Svar på frågestunden, del 2

Bästa killkompis?
Svar: Min bästa killkompis är Alle. Dock har jag tappat kontakten med han oerhört mycket. Men han är min bästa killkompis. Hur bra som helst.

Vad ska du göra i sommar?
Svar: I sommar har jag inga planer. Är lite halft inne på om jag ska till P&L med några av tjejerna från klassen. Skulle vara så sjukt kul. Ett härligt gäng och Rihanna ska ju komma i år. Dock vet jag inte om biljetterna är slutsålda nu bara för det. Men ska fortsätta suga på den karamellen ett tag till. Sen får vi se om de finns kvar biljett. Annars då? Tar säkert en sväng över till stugan på Gotland. Hoppas på en sväng förbi Göteborg under Gothia veckan. Tror även vi ska på träningsläger med innebandyn. Men inget jag vågar säga nu för ingenting är planerat.

Saknar du någon?
Svar: Ja jag saknar någon. Jag saknar två tjejer från gamla klassen, Cecilia och Malin. Jag saknar även min hund, som jag hoppas har det bra i himlen. Jag saknar min mormor och låtsas mormor. Jag saknar gammal vänskap me vissa. Finns en del jag saknar.

Om du vann 1 miljon vad skulle du göra för pengarna?
Svar: Skulle jag vinna en miljon så vet jag inte vad jag skulle göra. Skulle förmodligen inte jobba speciellt mycket. Jag skulle skänka lite pengar till fattigdom osv. Jag skulle flyttat till USA eller Stockholm. Jag skulle åkt utomlands. Jag skulle nog dela med mig till min familj.

Är du kär?
Svar: Nej det är jag inte.

Vad vill du bli när du blir stor?
Svar: Jag vill som sagt bli pilot i första hand.

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Svar: Jag är hela 170 centimeter lång. Jag vet faktiskt inte hur mycket jag väger. Tycker inte om att väga mig så hoppar det.
Är du nöjd med din kropp?
Svar: Nej, jag är lång ifrån att vara nöjd med min kropp.

Svar på frågestunden, del 1

Vilken skola går du och linje? Trivs du där?
Svar: Jag går på YA Frigymnasium och stylistlinjen. Jag trivs jätte bra med de flesta i min klass.

Vad vill du bli när du blir stor och vart vill du bo?
Svar: När jag blir stor vill jag bli pilot eller hemmafru skulle vara kul. Sedan beror de även på hur det går för mig i skolan med stylist yrket om det kanske blir något jag vill göra sedan. Jag skulle vilja bo i USA eller i Stockholm och ha hus i Spanien eller något liknande.

Favorit affär?
Svar: Min nya favorit är Hollister affären i Stockholm. Otroligt snygga unga killar som jobbar där.

Bästa tv programmet?
Svar: Bästa tv programmet.. Den var riktigt svår. Tycker om så otroligt mycket olika serier. Revenge får stå för de svaret. En serie jag verkligen fastnat för.

Gillar du någon?
Svar: Nej jag gillar inte någon just nu.

Vem skulle du helst kunna vara tillsammans med en hel vecka av dom i big brother?
Svar: Tyckte Amandus tog min uppmärksamhet innan han tog av sig till linne som visade hans korviga kropp. Sedan tycker jag Marcelo är otroligt snygg, men även Jimmy, en riktigt man. Men en vecka är ingenting kan ta Marcelo för alltid.

Vilken dokusåpa skulle du va med i om du va tvungen att välja nån?
Svar: Wipeout ser kul ut, men sjukt läskigt. Skulle vara kul att testa på.

Favoritämne i skolan (förutom stylistämnen)?
Svar: Har bara svenska, engelska, mattematik och även idrott som jag inte kan vara med på pga min rygg inte är hel. Men om jag måste välja annat än stylistämnena så får det bli idrott, hehe.

Hur många seriösa föhållanden har du haft?
Svar: Jag har haft endast ett seriöst förhållande.

Längsta du gått med en kille? oskuld?
Svar: Egentligen onödig fråga. Förstår inte grejen med att alla alltid vill veta om man haft snopp i sig eller inte. Eftersom du är anonym för mig så skulle de vara exakt lika om du skulle fråga någon du mötte på stan, och det gör man inte. Det är en personlig grej anser jag det som.

Roligaste skämtet?
Svar: Konstig fråga. Har ju internskämt lite här och var. Kan inget skämt rakt ut som alla kommer gilla satte hoppar de.

Vad är de fulaste typ plagget, frisyr eller liknande du vet?
Svar: Kan inte komma på något som är fult som går att förklara. Ser jag en frisyr eller ett plagg som jag inte gillar så är det för stunden. Ingenting som går att förklara här.

Bästa modetipset just nu?
Svar: Bästa modetipset? Färgerna för våren är pastell. Våga matcha olika kläder med varandra och våga sticka ut. Bär kläder du tycker är bekväma och trivs i. Kan inte så mycket om modetips ännu, håller fortfarande på att lära mig.



You took my love

Sitter på golvet i skolan med tjejerna. Skrattar åt gulletussan och är allmänt knäppa, som alltid. Var hos tandis idag och slipa min tand. Nöjd över det. Går in om 10 min och slutar om 3 timmar typ. Ikväll ska örnarna krossa älgarna, kan bli kul.


Svaren på frågorna imorgon!

Svaren på frågestunden kommer upp imorgon om jag hittar tid.

I can't live without your smile

Go'kväll. Var som sagt hos naprapaten på kvällen. Han sa att jag fick börja sakta men säkert att träna. Så dagen slutade iallafall hur bra som helst. Kunde vara med hela 12 minuter på innebandyträningen. Det är 12 minuter för er kanske, men de var en evighet för mig. Är så himla glad. Nu börjar jag komma igång.
Imorgon så ska vi ha ett valtorg i skolan om de invidituella valen till 2an. Sedan ska jag till tandis och slipa min tand och kolla tandställningen. Efter det ska jag till H&M med klassen för att knäppa kort på streetstyle och interjuva människor där. På kvällen är det serie final och den ska bli så kul att se.

Believe in yourself and never stop trying. Just make it work

Från och med nu så ska jag sluta äta onyttigt på vardagar, och måttligt på helger. Har slutat med läsk och dricker antingen vatten eller kolsyrat vatten med smak. Dock småäter jag lite vilket jag nu ska sätta stopp för. Ska även äta så bra som möjligt, och äta saktare då jag vet lättare om jag blir mätt. Tänkte även sätta mig och göra en träningsdagbok, och se om det funkar bättre. Det enda jag kan göra är att få det att funka, och om det bränner, då funkar det. Ska verkligen försöka nu. Början är svårast. Det handlar om att inte ge upp.
"The reason most people give up is because they tend to look at how far they still have to go, instead of how far they have come."

One little night and your life is gone

Forstätt med frågorna!
IGÅR Hej suckers. Är allmänt förbannad och sjukt trött. Igår kväll blev jag upphämtad av min kusin och vi åkte och handla lite. Vi tänkte köra en kväll med mysfaktor 1 med lite varma mackor och chips. När vi kommer hem till henne går vi direkt ut och letar efter hennes katt som vart borta sedan dagen innan. Går in i en jävla lada och det var mörkt och fullt med äckliga kor. Vi klättrar upp på loftet och vi får hoppa runt på höga hö balar. De sluta med att katten va längst in bakom de jävlarna och vi fick inte fram henne. Sandras granne kom och hjälpte och efter 1 timme fick vi hem katten. Med hö över hela kropparna och håret tog vi en varsin dusch sedan avsluta vi kvällen med vårt mys. Inte riktigt som tänkt men så är det.
IDAG därimot. En riktig jävla otursdag. Börja med väckning vid 9 och vi gick upp och ba chilla. Hon fixa frulle som bestod va rostade mackor och varm oboy. Efter det slängde jag på mig de skit jag hade dagen innan (dock nytvättade) och vi åkte hem. Kom på att jag glömt nyckel och allt stod still i mitt huvud. Började om 2 timmar och skulle först komma in i huset vid 2 tiden. Så tog mig in till stan med kusin och mötte upp syster. Nu kom jag precis innanför dörrarna och jag börjar om 20 minuter. Mamma som är min hjälte sjukanmälde mig och jag stannar hemma. Vill bara bryta ihop. Vart så trött och förbannad.

Ikväll ska jag till naprapaten vilket behövs. Har ont i ryggen. HEJDÅ långa inlägg!



Nosa nosa

Fortsätt ställ frågor i inlägget under. Pussisar.
Hallojs. Sitter inlindad i filtar hemma i soffan och kikar lite smått på tvn och drömmer mig bort till varmare tider. Skulle inte sitta helt fel med en utlandsresa nu. Ba må och kirra lite bränna.
Idag har väl varit en bra dag. Åkte till skolan och hade matte, sedan hem till mig efter det med Elin då vi inte va me på idrotten och vi hade 3 timmar till nästa lektion. Vi kollade gårdagens BB och jag tänkte laga mat sluta med att jag hoppa runt och dansa och Elin kirra maten. Väl tillbaka i skolan lärde vi oss vardagssmink, Ida sminka mig och jag sminkar henne nästa lektion. Åkte hem med halv 4 bussen och då gick jag på promenad. Drog en snabbis förbi Frisse där även Sarah va. Prata lite med dem och försökte locka med mig dem men nej, dem skulle plugga. Fortsatte promenaden sedan. Ikväll kanske jag umgås lite med kusin vitamin. Får se.

FRÅGESTUND

Kände för att köra på en frågestund nu. Fråga exakt vad ni vill, så ska jag försöka svara så gott det går. Ingen fråga är för dum. Avslutar frågestunden under veckan någon gång. Så ni har ett tag på er.

Det finns ingen väg tillbaka till så som de var förr

Sitter hemma hos Rebecka. Har myst här i en och en halv timme ungefär. Hade två lektioner idag i skolan, och slutade halv 2 då jag åkte hem. Tog en långpromenad som vart kortare än väntat då jag som sagt skulle möta upp Rebecka. Ikväll ska jag gymma sedan kanske kolla träningen, vi får se. Puuuuuss


When I saw you're smile I new that you where mine

Hallojs. Är inte ett dugg trött tack vare min 2 timmar powernap tidigare. Dock vart det ingen powerwalk då vi åkte och kolla inneabandyn. Direkt efter det åkte jag hem till kusin och fick massage av henne och kolla lite BB. Väl hemma tog jag ett varmt och skönt bad och nu får jag lite fotmassage av mor min. Måndag imorgon, döööö.

Turn the lights off

Död, sliten, trött, seg tjej här. Tänkte ta en power nap nu och sedan ta en power walk. Mycket power denna söndag. Var på gymmet tidigare. Körde ett hårt pass så är som sagt, död, sliten, trött och seg. Tog en lunch på Ikea efter det, köttbullar och potatis, de satt fint. Ska som sagt sova nu, allt för trött för att vara vaken.
Jag just nu

Dag 20: 8 saker du blir glad av.

Finns så mycket grejer jag blir glad av.
1. Jag blir glad när jag får veta att jag ska utomlands.
2. Jag blir glad över tanken att jag har så fina vänner.
3. Jag blir glad när det är sommar.
4. Jag blir glad när jag har mycket pengar.
5. Jag blir glad av att vakna till ett fint sms.
6. Jag blir glad över att spela innebandy.
7. Jag blir glad när det går bra för mig.
8. Jag blir glad när andra är glada.

I will stand by you forever

Man ba tja. Ny vaken, ny duschad och ny äten. Ba ny hit och dit. Vädret ser tristare ut än tidigare i veckan tyvär. Tycker vi kan hålla oss till blå himmel och sol. Idag ska jag till gymmet och få bort allt onyttigt jag råkat fått i mig under helgen, kan bli svårt hehe. Sedan vet jag inte vad som händer. Ikväll ska jag iallafall förbi min kusin och få lite massage också.
Igår kom förresten Sarah över vid 9 tiden. Vi kolla på tv och körde sing along med oss själva. Otroligt charmiga. Hon drog vid 12 tror jag. Då gick jag och la mig och kolla film. Somnade där någon gång också. Bra dag.

Dag 19: 7 minnen och beskrivning.

Minne numero 1
Då världens finaste fotbollslag skulle lägga ner.
Minne numero 2
Träningslägret i Falun förra sommarn. Varma dagar fulla med innebandy och bara massa roligheter med allt för bra tjejer. Det finns inget som slår, känslan man får när sitt älskade lag står upp år efter år.

Minne numero 3
En allt för fin dag i Göteborg under Gothia veckan i väntan på vidare färd mot Danmark och fotbollscup 2010.
Minne numero 4
Sommar 2010 då vi drog ner till Schweiz med innebandyn på träningsläger. 30 timmar buss dit, 30 timmar buss hem. Segaste jag gjort. Men fan vad värt det var. Schweiz bjöd på fint väder och en hel del roligheter. Vi besteg ett berg i Alperna, bilden är tagen när vi vilade efter en bra bit påväg upp. Vi tränade som aldrig förr. Vi ba mådde.
Minne numero 5
Ännu mer innebandyminnen. Guld i Moracupen 2010 med gamla innebandylaget.
Minne numero 6
Här har vi en av de bästa grejer jag seriöst upplevt. Gothia invigningen 09, var även där förra året men detta är ett minne man aldrig glömmer. Invigde en bra vecka med en grym invigning. Så sjukt jävla grymt

Minne numero 7
Sist men inte minst. Thailand förra året med bästavän. 2 veckor i paradiset, klagar absolut inte. Bada i vattenfall, ridit elefant, strandpromenader, partyödlor och allting var grymt.


Euphoria

Grym låt. Grym tjej. Ba grym.

You're amazing

Hola. Que tal? Muy bien gracias, y tu? Fantastiskt duktig på spanska må jag säga. Förstår mig inte på att jag fick ig i 8an och fick börja bas istället. Skit grej. Jag äger ju. Amarillo, azul, pelo, gato osv. Kan flytande nästan ju. Hehe nej jag har inte alls tråkigt.
Sitter hemma i soffan med syster, våra pärisar är inte hemma så vi ba chillar. Idag vart jag väckt tidig då jag åkte och kolla när laget slog Vide med 6-4. Efter det drog vi en sväng till gymmet och när jag var hemma åt jag sedan mötte jag upp Sarah på en promenix. Hon köpte godis och vi gick hem till henne. Somna på hennes golv, standard. Vart hämtad av pappa när jag vakna och nu är jag här. Har nyss tagit ett bad sedan kanske jag träffar Sarah, dont know.
Snygg Sarah Pose

Dag 18: Något du älskar att göra.

Den tog jag förresten förr på "något du gillar att göra" så det blir samma sak igen. Jag älskar att springa runt med en pinne i handen och jaga en plastboll. Innebandy är en stor del av mitt liv.

I am more than this, and more than you could ever be

Halloj alla där ute. Hehe eller inne. Kvälls humorn ba tar över. Haft en super bra dag. Gått upp minst 679 kg efter en glass, en fet muffins, en fet pizza och chirre på de. Men de äre värt. Åkte som sagt till Stockholm med Elin. Strosa runt där och ba mådde. Stötte på Emma och Fellan där också en snabbis. Kom hem med 3 tröjer och jag är väldigt nöjd. Har träffat Leonardo från PH för nått år sedan, även fett många andra snygga, hehe på en affär, dem jobba där. Skitsamma, har ändå träffat dem, typ. Hemma nu iallafall, med skavsår och trötta ögon. MEN INTE FAN ÄR JAG BITTER.

Stockholm i mitt hjärta

Nemen tjenare fan. Nyvaken och lite smått stressad. Bussen till skolan går om 1 timme och jag har en del att göra innan. Har bara en lektion idag, smink dårå. Efter skolan vid 1 åker jag och Elin till Stockholm. Vi åker för att shoppa men man vet aldrig med mig. Fet beslutångest så fort de gäller att köpa kläder. Annars ska de bli mysigt att bara vara där, fint väder och rätt varmt. Avrundar här.

Dag 17: Ångrar du dig något som du gjort i livet?

Egentligen ska jag inte ödsla tid på att ångra saker. Men jag har ångrat mycket i mitt liv, flera gånger gjort fel eller dragit fel slutsatser. Men en grej är väl ändå självklart, ångra aldrig något som en gång fått dig att le. Istället ångrar jag även saker jag aldrig gjorde.

Jag ska fresta

Jonnizen visade en hur rolig video som helst idag i skolan. Ni måste kolla. Riktigt jävla kul, verkligen värt att titta. 

Forever til the end of time

Hejhej. Vakna på helt fel sida idag, ville verkligen inte till skolan. Men åkte till slut iväg. Vi styla varann första lektionen med både hår och smink, sedan på andra lektionen så bjöd vår lärare oss på godis och vi höll på med streetstyle. Kom precis hem, och måste påpeka min tabbe att jag tog vinter jacka och mössa. Ehe

 


RSS 2.0