I won't let you go

Vi hade cash, sedan försvann dom. Ny vecka, nya förhoppningar. Fick hem mina penslar idag från plugget, så nu kan jag öva hemma med smink osv. Har projekt vecka denna vecka, inte så illa som jag trodde. Mycket lättare än förra gången också. Senare idag åker jag och gymmar med mamma. Under veckan vet jag inte vad som händer, kolla träningar, gå i skolan. Orkar inte skriva mer nu, hej

Just like last night in my dreams

image description
image description
Lite tavlor till rummet.

Du är det vackraste jag vet

Har fått mitt första A, vilket innebär MVG. Det var en uppsats på 900 ord på engelskan. Så otroligt stolt. Mitt första MVG någonsin i något. Ville ba börja skryta
Har och kommer förmodligen att blogga mindre, då appen oftast inte funkar. Sedan har jag inga bilder på datan. Har iallafall haft en as skön dag. Började med stylinglektion då vi gjode smycken. Åt pannkakor till lunch. Sista lektionen gjorde vi collage av höst/vinter och vår/sommar kollektionerna. Riktigt rolig dag.

You don't have to save me

Of toooo school. En lektion väntas, engelska, slutar halv 4. Blir som alltid film sista timmen och oftast sluta tidigare. Men efter åker jag till naprapaten och ser hur min rygg mår. Ikväll ska jag på fys med D3, kul med lite sällskap för en gångs skull. Blir även en hel del plugg ikväll.


Vänskap som aldrig tar slut


Carpe Diem

Sitter i skolan. Internet och appen har fuckat hela helgen. Fredagen bjöd på först Subway och en hel del prat med Frida. Drog och gymma en timme och sedan vart det lag mys på Thai Village. Avslutade kvällen hos Rebecka med Frida och skräckfilm. Somnade tätt intill Becka. På Lördagen vart jag väckt strax innan 10 av Rebecka, vi gick upp och käka frulle. Kollade två helt underbara filmer. Letters from Juliett och Ella den förtrollade. Vi bakade cupcakes och Rebecka gjorde lunch åt oss. Firade Frida på eftermiddagen med go fika. Sluta med att jag åt taco där och stannade hela kvällen med film och vänner. Åkte hem strax innan tolv måste det varit. Igår åkte jag till gymmet med mor och syster. Körde ett pass och drog vidare till Ikea. Har köpt tavelramar och hyllor till rummet. Fixade lite med bilder när jag kom hem. Åt go bakpotatis och kyckling på kvällen. Sedan ba chilla jag. Idag försov jag mig. Nu sitter jag i skolan iallafall, har tråk svenska. Slutar kvart i 2 idag, då blir det gymma med syster. Ikväll ska jag väl som alla Måndagar, kolla träningen i Allians. Lång inlägg. Hare

A friendship who last forever

Sitter med tjejerna i klassen och pysslar lite med collage. Slutar om en timme ungefär, får förhoppningsvis sällis hem med rebecka.


Hon förväntade sig mer

Tog en varm choklad på Café Linne med Elin i väntan på att syster skulle sluta. Drog sedan en sväng runt överallt med våra pärisar och kirra en data till syster i födelsedags present. Åkte hem och åt, sedan iväg till gymmet med hurtiga mamma. Som vanligt helt död efter, och helt sliten.

Avslutar dagen med nypressad apelsinjuice och en äggmacka

 


Ska vi göra något äckligt baby

Gårdagen var otroligt trevligt. Åkte till Gränby efter skolan med Elin. Vart hämtad där av pappa sedan. Vi åkte hem och fixa lite hemma, senare kom gäster och vi åt god mat och gott fika. Kvällen avslutades hos kusin på landet med lite solsidan och mys. Somnade där och började halv 1 idag så vi tog en seg morgon med lite mer solsidan. Sitter nu i skolan och håller på med grupparbete på engelskan, döda mig. Är så mycket med engelskan nu, hatar det. Men de sista 40 minuterna blir det kolla Kyle XY med popcorn, som varje engelska lektion, dock första gången vi får popcorn. Slutar halv 4 sen och då ska jag vänta på syster och sedan ut till boländerna och fixa en ny data till henne och mamma och pappa, sedan käka ute kanske.
Musiken tar mig genom dagen. Fastnat för "Äckligt med Ansiktet"

Yeah we dancing in the moonlight

Grattis finaste syster på 18 årsdagen. Du är förjävla bra och jag älskar dig så obeskrivligt mycket.

Live your life

Dagen började med väckning av mor då vi och pappa skulle gratta syser med frulle på sängen och lite paket. Idag fyller hon nämligen 18 år. Stort grattis må jag säga. Drog till skolan halv 8 och hade matte. Nu sitter jag i skolan med Moa. Dom andra är borta och har idrott. Vi ba chillar lite i sofforna och gör inget speciellt. Har lunch om 20 minuter och sedan smink i eftermiddag. Slutar halv 4, då blir det hem och fira stor tjejen. Ehe typ

Don't forget me

Älg kross. Fan så skönt!


If I let you go

Så var man påväg ut till alunda för att kolla lite älg jakt. Är seriefinal idag, hoppas på en vinst. Det skulle sitta så fint. Men vi får se.

Efter åker jag iallafall med mor och syster till gymmet och har förhoppningar på att bli av med ilskan inom mig.


Just need you to follow

På bussen hem från en behövlig fika med en otroligt fin vän. Har pratat bort massor med timmar, om allt och inget. Tack för att du finns, du är för bra.


Where did I go wrong

Har haft en mys kväll med buppi. Spelat kort, druckit te, ätit grönsaker med dipp och haft hemma spa med choklad mask och lite massage. Nu ligger vi i sägen och kollar på "hur man blir av med en kille på 10 dagar", fast den är slut förresten. Ruggigt bra iallafall.


I love people who can make me laugh, when I dont even want to smile


Singoalla tror att, om himlen finns är jag förlorad

Ren jävla lycka. Det gör så ont att sakna något. Jag saknar inte bara Lasse och Thomas, utan jag saknar sommaren, värmen och framför allt Göteborg

You can always make me smile

Har varit rätt skön dag idag. Fick ny lärare och mentor då Cilla har tagit mamma ledigt. Dagen i sig gick fort. Gymmade efter skolan, sedan direkt iväg till vattholma för att ha möte med laget. Åkte hem efter, tog ett bad och åt. Nu sitter jag här, Odessa ligger i knät och snarkar.

Hur skönt som helst, är ledig imorgon. Kan inte bli bättre.


I have to go my only way

Första skoldagen. Gick väl som på rullband. Snabbt och skönt. Kollade film sista 40 minuterna och slutade 20 minuter tidigare. Gick till actic och gymmade. Fyfan vad mycket gubbsvett det luktade idag, riktigt illa. Blev hämtad efter av mamma, åt godaste maten, gjorde homework och åkte in och kollade min träning. Kort förklarat.


I can't do what I like

Humöret vände snabbt då jag insåg att jag inte spelat en innebandymatch på 4 jävla månader, det är sjukt. Det dödar mig verkligen att inte få spela, ingen förstår nog hur mycket det skär i min kropp. FAN! Vill bara ut och lira igen. Kan fan inte ens latcha med en klubba för då böjer jag mig framåt och utbuktningen i ryggen trycks på nerven vilket gör ont. Vill gråta nu, och skrika allt vad jag har, rakt ut. Men ingen förstår.


Just like the waving flag

Otroligt glad, sovmorgon imorgon, börjar halv 1, in your face. Så jävlans skönt. Kan typ va vaken as länge, tänker inte vända något dygn tillbaka, det gör jag när de väl måstes. För varför börja när man har chansen att göra som man vill, sova hur länge man vill. Älskar min stora feta säng, ska sova fett skönt sen, inte nu, som er andra.

Borde inte va glad, har ont i benet och ryggen igen. Jävla bakslag, fan. Men snart är de nog bra igen.

Längtar till studenten, ska förmodligen till Brasilien med mina fina vänner. Då blir det två drömmar i ett. Uppleva vilda VM i verkligheten, och besöka Brasilien. Aa juste tjejer, jag har ångrat mig. Dags att samla.


Länder jag vill besöka innan jag dör

Efter studenten eller någon gång ihuvudtaget i livet vill jag gärna ge mig ut i världen. Se vad den har att bjuda på. Jag vill resa jorden runt med bara en ryggsäck och trevligt sällskap. Länderna, städerna och platserna här nedan är något jag länge velat besöka. Jag vet inte vad det är med dom, det är fint, coolt osv. Dags att börja spara kanske.
Vill även påpeka att det finns massor mer ställen jag vill besöka. Men här är en del av ställerna.
Bild 1: Nevada, Las Vegas
Bild 2: Califonien, Los Angeles, Hollywood
Bild 3: Florida, Miami
Bild 4: Brasilien, Rio de Janerio
Bild 5: New York
Bild 6: Spanien, Barcelona
Bild 7: Mexico
Bild 8: Chicago
Bild 9: Australien, Stora Barriärrevet
Bild 10: Madagaskar
Bild 11: Sydafrika
Bild 12: Indien

This is just a dance

Var och mös med tjejerna igår hos Elin. Vart bjudna på fika och en hel del prat vart det. Åkte och gymma efter det, och på kvällen kollade jag min innebandymatch med Elin. Vart oavgjort vilket va tråkigt då jag tycker vi borde krossat dom.

Idag stod klockan på 8 då jag skulle till sjukgymnasten, va nyss där och körde även ett kort pass. Det börjar se bättre ut i min rygg, klarar mer. Men än får min fina klubba ligga och damma på hyllan.

Nu är jag på bussen hem, ska fixa lite hemma, och idag fyller världens absolut bästa pappa 46år. Massor med kärlek till honom

Bilden är på mig och pappsen från Thailand 2011, snart ett år sedan


The rose

Har varit på gränby med mamma och syster, kom hem med en ny klocka. Åt en god middag när vi kom hem. Nu sitter jag med familjen i soffan och kollar på herr matchen hemma, är ändå TV match idag. Hände något så min kära kusin fick gå in och torka golvet, stolt man blir. Skämt å sido. Blir hemma idag också. Känner mig verkligen isolerad, men imorgon ska vi fira Elin, alltså blir de kompis häng, så klagar inte. Är skönt att bara va också, vila ut sig lite.


Smile like you never been hurt

Sitter och skriver på en engelska uppsats som ska handla om mig själv och vad jag gör om 10 år. Går väl sådär med det.


You raise me up

Jag må ha världens absolut bästa föräldrar. Ni är så obeskrivligt bra.


Just say fuck you and smile

Låg vaken till 3 igår ungefär, kollade två avsnitt av kronjuvelerna. Idag vaknade jag vid 11 och då kom mamma in med frukost på sängen, kan inte bli bättre. Ikväll ska jag på alagsmatchen, annars har jag nog inga planer.


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta

Sitter breve min fina mamma i bilen påväg hem från min kusin. Varit där och fikat, faster och Thord var även där. Slutade kvällen med film mys, Bridesmaids vart det. Jätte bra film, verkligen. Ska hem och bara lägga mig direkt i sängen.

Påpekar att nu vart det infinity på radion, högsta volym och jag drömmer mig tillbaka till fina Gothia minnen från 09.


Ge mig allt vad du kan

Efter förra inlägget somnade jag, vart väckt för att kolla när småkronorna visades på tv från Kungsträdgården. Blir så glad för deras skull, och ändå är inte jag insatt i hockey i vanliga fall. Efter det kolla jag Step Up 3, så coolt, vill också dansa coolt. Samtidigt följde jag Uppland p-15 som hade match, de på innebandybloggen på unt. Sedan åt jag middag med familjen, vart plankstek, mumma. Ligger i soffan nu igen, vet inte vad som händer ikväll.


And you can tell everybody, that this is a song

Tog en kort sovmorgon till 11, och som vanligt väckte Odessa mig med hennes krafsande. Men jag gick upp och drog och gymma med mamma, åt en paprika på vägen dit. Körde mitt pass, helt slut efter, mamma bjöd mig på en sub och sedan åkte vi hem. Ligger i soffan nyduschad, håller på att somna. Avrundar här


När mörkret faller

Ligger i soffan och kollar TV med pappa. Har ätit av min cheesecake och varit på promenad med Odessa. Varit en slö dag, och ganska tråkig. Men såna behövs.

Saknar sovsällskap, vill somna tätt intill någon, och framför allt vakna tätt intill någon.


Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm

Allting var så lätt då, så himla lätt.


I will never ever let go

Somnade strax innan 6 imorse. Somnade som sagt lycklig, och är fortfarande lycklig. Nu sitter jag i bilen till Ikea med mamma. Lyckades ändå komma upp idag, vakna för en timme sen ungefär, av att Odessa krafsa på min dörr och gav aldrig upp.


JVM GULD

SÅJA! Fan vad skönt. Somnar lycklig, och är så glad för deras skull. Kungar hela högen


Jag måste ha gjort något rätt

Gick upp allt för tidigt idag, inte ens schysst. Satt iallafall i sekitariatet i fyrishallen. Slutade vid 1 då jag åkte hem, åt lite fil och sedan in till gymmet med syster. Var helt slut på gymmet men gjorde mitt pass ändå. När jag kom hem tog jag en powernap, måste orka va vaken inatt, så vad gör man inte. Åt när jag vaknade, tacos bjöd de på. Nu har jag och pappa precis gjort cheesecake, mums.


All for one and one for all

Kunde sova ut imorse vilket var skönt. Gick sedan hem till Sarah för att låna solsidan säsong 1, fastnade där med henne och Frida då vi kolla nyaste Harry Potter och sedan kom Rebecka. Efter ett tag satt jag hemma hos Rebecka med henne och hon stod i köket och baka. Resultatet var verkligen gott. Kollade på High School Musical och sedan vart jag hämtad av pappasen. Sitter i soffan nu, nyduschad och snart redo för läggdags. Iallafall lägga mig i sängen och kika film. Tidig uppgång imorgon för lite arbete i Storvretacupen. Åh va tråkigt


Tre kronor

SÅJA. Sverige till final i Junior VM. Och hur nervös har man inte varit senaste 2 timmarna. Men så skönt nu, åh så skönt!


Du fick mig försvinna och glömma bort vad jag gör här

Placerad framför TV och nu är det dags för JVM i ishockey. Sitter under min lila mysfilt och bara hare. Så himla skönt med lov, och imorgon ska jag sova ut för en gångs skull


Du är så mycket bättre än honom, ge dig av innan du är fast för alltid

Film mys med syster. Vart lite popcorn också. Även en promenad med Odessa i pausen. Känner mig hur hängig som helst, helt sliten. Vill verkligen inte bli sjuk på lovet. Men ska återgå till filmen nu


Happy birthday

Största möjliga grattis till världens bästa på 17årsdagen. Du är lycka för mig.


I just don't know what to do

Ligger i soffan med Odessa i knät. Vart tidig uppgång idag då jag skulle till naprapaten vid 10. Direkt efter drog jag mig till gymmet där jag körde ett pass. Mådde otroligt dåligt under och efter så köpte en drickyoghurt i väntan på bussen hem. Mådde bättre efter ett tag och somnade på bussen hem. Tog en promenix med Odessa när jag var hemma och sedan fixade jag mat med syser min. Och nu är jag här satt säga.

Innan jag startar mitt 2012 så tänkte jag blicka tillbaka och dela med mig av mitt fina 2011


Tänkte vara helt ärlig och säga att jag inte minns mycket alls från Januari. Något som sitter i är att jag här började träna med Divition 2 där jag nu spelar. Påtal om innebandy, var och kollade när mina två vänner Rebecka och Frida spelade distriktslags SM i Karlstad, hälsade samtidigt på släkten. Det är i denna månad Elin och Frida fyller år också, vart inget märkvärdigt med det, 16 är ingen speciell siffra. Bytte även tillbaka till mitt gamla umgänge då jag trivdes så mycket bättre med dom.


I februari månad började det dra ihop sig till gymnasieval och nationella började sakta men säkert smyga sig in i våra tankar. Skolan tog oss med på en dagstur till kyliga Romme, som jag älskar att åka skidor. Kan påpeka att det var första och sista gången jag åkte svart backe. Hände inte så mycket speciellt i februari inte.





Så kom vi till Mars som bjöd på en hel del roligheter. Åkte till Thailand och spenderade 2 veckor där med min bästavän Frida, hennes familj, en till familj, och min egna såklart. Förutom sol, bad och ren avkoppling åkte vi och kolla på ett vattenfall, besökte Bangkoks gator, red elefant osv. Ett minne man sent glömmer. Annars bjöd inte mars på särskillt mycket



April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill. Denna månad vart det en hel del av allting. Knäppte spexigt spexfoto, fyllde 16, fick klasströja och hade ett helt ok valborg. Hade besök på skolan av super starke Mietek som överlevde på andra världskriget, en riktigt rörande berättelse. Fick en otroligt stor och skön säng i påskpresent för er som bryr sig. 


Så har vi Maj. Sista hel månaden på högstadiet. Gjorde omval till gymnasiet, sökte boland bygg med Elin. Spela innebandycup uppe i Mora med gamla 95 laget då vi vann guld 2010 där, spelade även DM på hemmaplan mot andra skolar i Uppsala. Kom på en andra plats då Gränby slog oss med udda målet. Hade också fågelskådning med klassen 5 en fredag morgon i vackra Storvreta.




Juni kom sakta men säkert. Slutade nian, hade bal och vårat efterlängtade sommarlov kom. Sarah fyllde 16 och vi hade en rejäl myskväll på hennes altan med god mat och gott sällskap, älskar när alla 5 är med varandra. Drog till Gröna Lund med vänner och åkte frittfall för sista gången i mitt liv, aldrig varit så rädd. Morfar fyllde 80 och vi drog en sväng till Karlstad. Firade midsommar med fina vänner. Sommarjobbade även på älderboende en vecka, sedan på skolan och målade väggar två veckor.  





Så har vi Juli också. En absolut favoritvecka väntades. Göteborg under Gothia veckan med Elin. Hade det hur jävla bra som helst. Framför allt flygresan ner, fyfan vad vi garva. Hade även fina sommarkvällar med vänner, och mysiga dagar i sol och värme.




Augusti månad kom fort detta år. Direkt efter en vecka i Göteborg åkte vi ner till Gotland till stugan och var där med familjen och min kusins familj. Vart en lugn och regnig vecka, som alltid där nere. Väl hemma i Uppsala tog laget bussen upp till Falun för träningsläger. Det var så otoligt bra där. Sedan var det dags för skolstart. Började Boland bygg där jag gick 2 veckor ungefär.



September kom och Rebecka fyllde 16, sist och minst. Hade en trevlig kväll på kulturnatten. Jag bytte till Celsius handel där jag gick en månad. Fick ont i ryggen dagen innan cup i Falun. Spelade en halvlek sedan sa ryggen ifrån. Träffade naprapat som tillät mig att träna, det vart så illa så det strålade ner i benet då ischias nerven var i kläm. Har alltså inte stått ute på planen sedan slutet av September, det suger. Vart till och med hemma från skolan en månad.



Så kom Oktober och dagarna vart allt gråare. Var som sagt hemma från skolan rätt mycket. När jag väl var på benen igen gick jag halvdagar i skolan. Min största lycka var när jag äntligen fick åka till stan för en fika med Elin, hade en massa att ta igen. Hade en otroligt mysig kväll någon gång då med Rebecka, chipp med dipp och OTH maraton, kan inte bli bättre.



Året börjar närma sig mot sitt slut när November börjar kika in. Ingen snö, och ingen vinter hade kommit. Bytte för 3 gången skola. Denna gång till YA stylist linjen där Elin gick. Hann gå en vecka sedan vart det lov och drog en tripp med mor och syster till vackra London. Shoppade, njöt och såg Mamma Mia musikalen, hur bra var inte den då. När jag kom hem vart det ett litet Halloween firande med vännerna. De tre närmaste veckorna efter lovet var vi på praktik. Hamna på ett ruttet ställe så gick i skolan istället. Skaffade även gymkort då jag fick tillåtelse att träna lite




December och mycket fanns att se fram emot. Jullovet, julafton, nyår, storvretacupen osv. Första advent kom första snön, som sedan försvann direkt. Jullovet började lite halvknakit men nu är allting som det ska vara. Firade en minijul hos Sarah med vännerna, då vi bytte paket och bara va. Jag firade en fin jul och haft ett bra lov hittils. Tog hem guldet i Storvretacupen, självklart det året inte jag kunde spela, men var stolt över tjejerna. Vart och är hundvakt åt en liten chiwawa, Odessa. Mysigt sovsällskap, eller sällskap ihuvudtaget. Nyår ska jag inte heller klaga på. Var med mina fina, hade tjej middag och kolla fyrverkerierna vid slottet.


Har som sagt haft ett as bra år, för det mesta. Förutom att innebandyn har saknats. Vänner har kommit, vänner har gått. Hade egentligen inte räknat med något annat. Stort tack till alla som varit med och gjort mitt år. All kärlek till er


Vem ska jag tro på när det är såhär?

2011 har absolut varit ett förjävla bra år. Det gav många ögonblick, fina stunder och framför allt minnen man sent glömmer. Dock har min höst varit ganska slitig och tagit på många krafter. I min vardag har det funnits en massa skratt och en del tårar. Nu är det upp till mig hur bra 2012 kommer att bli.

Varje sekund är ett ögonblick

Haft tjejmiddag med mina finaste. Drog in till stan kvart i elva, kolla raketerna vid slottet och träffade lite vänner hit och dit. Drog hem med halv 2 bussen och nu ligger jag genomfrusen i sängen, har två filtar och ett tjockt duntäcke, men fy bubblan vad kallt det är! Som tur gör Odessa mig sällskap, mys.

Har haft en trevlig kväll med vännerna, kunde blivit bättre, men nästa gång så.


RSS 2.0