Då var man här igen då

Då var jag tillbaka. Iallafall för nuet. Vi får se hur mycket jag orkar blogga och inte. Har iallafall haft det jätte bra de senaste veckorna. Vädret har blivit bättre så lite bränna har man kirrat. Igår var det sjukt bra väder, verkligen. Man mår bättre av bra väder. Så jag satt ute i stort sätt heeela dagen igår. Sjukt skönt. På kvällen åt vi grillat och så spela jag kort med mina päron. Sedan kom Jessica och Josef med en B&J till mig och då gick jag in och kollar lite Let's Dance och BB. När halva glassen va borta mådde jag sjukt illa. Somnade sen vid 12 tror jag.
Idag kanske jag ska till Stockholm. Får se
Fina London

Valborg i Uppsala

Så hade vi valborg, ännu en gång. Firades hela dagen med Rebecka och även Sarah och Frida mot kvällen. Vid lunchtid åkte jag och Becka in till stan för lite lunch och så i det fina vädret. Hamnade på Paninis uteservering där vi hade solen rakt på oss vilket var hur skönt som helst. Åkte hem ett tag och vila sedan gav jag mig hem till Frida där vi skulle grilla. Hade en mys middag och strax innan 10 drog vi vidare till stan. Alkoholen tog då över och vi träffade fina vänner, nya som gamla. Gled runt några timmar och åkte hem med halv 2 bussen. Jag följde med hem till Frida med Sarah och käkade lite kladdkaka och cheesecake. Tog mig hem vid 3 och somnade där sen.

Hoppas vädret är här för att stanna

Åh hallojs. Har haft en uber bra lång helg och ett lyckat valborg. Vädret har chockat oss alla och efter en hel dag utomhus med Buppi så har jag bränt ansiktet. Men vad gör det om 100 år? Idag är jag ledig för att min engelska lärare är världens bästa, därför sitter jag nu ute på altanen med musik och bara mår. Blir bara 2 dagar i skolan denna vecka helt enkelt. Så skönt.
Bilder från gårdagens mys

RSS 2.0