Dag 16: Vad sårar dig mest?

Vad som sårar mig mest? Har inget egentligt svar på vad som sårar mig mest. Men vissa grejer sårar såklart mer än andra. En grej som sårar mig är när mina vänner mår dåligt, eller någon släkting. Hatar att se när andra mår dåligt utan att kunna göra något åt det utan att finnas där.
Sedan finns de massor med andra grejer som sårar mig. Men ingenting jag orkar ta upp just nu tyvär.

En gång är ingen gång, två är lika med noll

Gomorron. Sitter i soffan och kollar på tv samtidigt som jag äter lite frulle. Ska till skolan idag, dock vill jag inte, och orkar jag inte. Är extremt trött på precis allting för tillfället. Men det blir nog bra dehär, om ett tag. Igår var jag som sagt på körskola, skit tråkigt vare. Innan hade jag lite fys med mig själv och sedan med Frida. Idag kan jag knappt gå eller sitta, mina ben har tydligen strejkat nu. Jävla muskelvärk. Ikväll ska jag förmodligen gymma också, de var ett tag sen så.

Dag 15: Bild på dig och dina syskon.

Jag har bara ett syskon och det är min storasyster som är 1 år äldre än mig. Hon är världens bästa, för mig.
(gammal bild från thailand 08)

Där nere finns bara regn, piskande regn

Hallojs. Hann inte skriva igår. Vaknade på tok för sent så sprang till bussen och väl i skolan hade jag svenska men vi hade tal inför halvklass så låg och sov i sofforna med Elin. På eftermiddagen hade vi matte sedan gick vi två och solade. Åkte hem med kusin som ändå var i närheten och när jag kom hem somnade jag i drygt 2 timmar. Sedan vart jag hämtad av Becka och vi åkte till träningen som jag kollade på, like always.
Förresten så brände jag ansiktet i solariet då de tydligen var nya rör så är redface och jag vart hemma idag. När jag vaknade vi halv elva gick jag ut och gick i en timme, riktigt power walk och riktigt jobbigt. Musiken räddar en som alltid. Nu sitter jag och dricker smoothie och laddar inför kvällen då vi ska på körskola så vi sedan kan övningsköra.

Dag 14: Din bästa resa.

Min absolut bästa resa var för ett år sedan till Thailand, Koh Chang och Bangkok. Åkte dit med min familj, min bästaväns familj och ännu en till familj. Var borta i 16 dagar i sol och värme. Helt sjukt vad jag saknar det. Ett plus i kanten var självklart att min bästavän var med. Vi gjorde massa roliga grejer. Åkte och snorkla med en båt, bada i ett vattenfall och red elefanter osv. En helt klart minnesvärd resa.

Vill inte

Ångesten gjorde mig hyper, dryg och glad. Längtar tills nästa helg, bara för att de är helg liksom. Morgondagen... Kämpig


Rain over me

Haft ångest hela dagen. Gymmade mig trött och påväg hem därifrån vart jag och min syster avsläppta vid Trekanten och tog en promenad i soligt och fint väder. Gjorde smoothie när jag kom hem och tog ett bad. Sedan åkte jag in till Fyrishov med Becka och kolla herrarnas Alagsmatch. Kom nyss hem och har ätit mat. Försökte lura ut kompisar på promenix men icke rå. Får väl gå själv, rensa tankarna med hög musik. Bästa känslan. Hatar dock att gå själv, lite små läskigt.


Run the world

Gomorron idioter. Sista jävla dagen på det här jävla lovet. Vakna för en halv timme sen och har hunnit ätit frukost och haft lite ångest. Men träningskläderna är på och gymmet öppnar om 1 timme. Ska bli skönt att gymma, även idag.

Feffen och milton, såhääär tajta

Här hittade jag en fin film på mig och Alida från vintern 2009. Egentligen inget intressant sägs men det är kul att hitta gamla grejer.

Varför landa när jag flyger fritt?

Kom på att tänka på en sak. Lovet är slut imorgon, tyvär. Ångrar de jag sa att jag saknade skolan. Kanske ska jag flytta till Stockholm så slipper jag skolan nästa vecka också. Ja så gör ja. Har verkligen ångest över det hela. Vad händer imorgon liksom? Kommer jag ligga hemma och gråta för att gå upp tidigt på Måndagen? Kommer jag va med någon? Kommer jag gymma som aldrig förr? Kommer jag kanske flytta till Stockholm?
AA kör på de sista, känns bäst så.

Dag 13: Personer som får mig att le.



I wanna wake up when you're next to me, will you be there?

Tjena mitt bena eller något annat kul, eller tråkigt, de kvittar. Imorse när jag vakna åt jag frulle sedan var jag på gymmet i 1 timma och ba körde typ. Efter det lämna jag tillbaka skorna jag köpte förra vecka, behövde pengar till annat och var ändå inte nöjd med dem. Converse ska det vara. Iallafall, typ direkt efter jag kom hem åkte jag till Allians med Frida och Sarah och vi kolla FBC Uppsala - RIG Umeå då RIG tog hem segern. När jag kom hem tog jag en power nap och vakna sedan upp till godaste maten. Skulle egentligen åkt på fest ikväll men gick istället och mös lite hemma hos Sarah. Kom nyss hem därifrån då hon höll på att somna hela tiden.

Sommar tider hej hej, sommartider

Med inget annat för mig har jag gjort ett "collage" på en sida som vi använder mycket i skolan. Hur snygg är inte denna outfit till sommarn? Dör för den. Hur cool som helst

Easy come, easy goes, that's just how we live

Med tanke på mitt inte så fullbokade lov har jag haft så mycket tid att blogga egentligen. Men jag har inget att skriva om, och inget att visa er. Förmodligen kommer mina inlägg minska sedan när jag är tillbaka i skolan igen vilket är synd då tittar siffrorna ökat nu när jag bloggat ofta. Ska göra mitt bästa och försöka hålla kvar er här, även fast ni är några så är det kul ändå.
Vill förresten bara ta upp att jag inte alls inte vill ha lov. De lät knäppt. Jag förtydlar det med att säga, jag vill ha kvar lovet. Fyfan vad skönt det har varit egentligen. Jag saknar min klass, men har det jävligt bra ändå med lovet. Har ångest för att de är slut om bara 2 dagar. Sjukt va fort det gått.

Jag inser att det inte är poängen

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här om något jag ogillar. Jag ogillar när folk dissar en för något annat. Antingen om man har bestämt eller om man frågat personen innan. Blir så arg. Detta hände nyss så jag blir själv som sagt. BB om 10 min nurå, sedan får jag väl ruttna.

Dag 12: En bild som för mig betyder kärlek

Den finaste bilden jag har, och någonsin kommer att ha. Ni är kärlek för mig.

Det som inte dödar dig gör dig starkare

Hej bloggen. Skämt å sido. Precis när jag kommit hem från Sigtuna åkte jag hem till Rebecka och vi umgicks i drygt 2 timmar innan mötet. Ska inte ta upp vad som sades egentligen, men laget kommer hålla ihop vad som. Efter de åkte jag direkt till gymmet med mamma, körde i 45 minuter, fullt tempo, och fan vilken känsla efter. Älskar den.

Måste bara påpeka att jag kunde valt mellan att ha ätit pizza och myst med Becka och hennes familj eller gymmat. Nyttig som jag tror jag är valde jag gymmet då de va bestämt innan. Duktigt gjort tycker jag.

Ikväll blir jag nog hemma, är slut som människa, är arg och glad, trött och pigg, nej de går inte ihop men så är det. Nu vill jag bara ha mat. Skulle vara pricken över i:et

Dock vill jag mysa upp de med någon men dem som står på "listan" har tidiga matcher imorgon. Sug era. Vill också kunna spela snart.

Fett jävla långt inlägg. Avrundar här


Nu brinner din tavla

Hallojs. Vart inget gymmande igår, och inget mys med vänner, istället var jag hemma och gjorde kladdkaka och hade ont i rygg helvetet.

Idag vart de även ändrade planer, istället för Stockholm var jag med mina kusiner, faster och min syster i Sigtuna där vi fikade och ba mådde. Anledningen varför jag och Elin inte åkte till Stockholm var för jag har ett möte med laget senare så vi väntar antagligen till imorgon eller nästa helg. Så är de.

Ikväll därimot ska jag gymma som aldrig förr, känns som att det behövs.


Dag 11: Favorit citat.

You're not scared of the dark,
You're scared of what's in it.
You're not afraid of heights,
You're afraid of falling.
You're not afraid of the people around you,
You're afraid of rejection.
You're not afraid to love,
You're afraid of not being loved back.
You're not afraid to let go,
You're just afraid to accept the reality that he is gone.
You're not afraid to try again,
You're just afraid of getting hurt for the same reason.

Pressad av tid

Halli hallå. Vart en snabbis in till stan med Sarah som sagt. Nu ska jag ruttna bort och sedan ta mig in till stan och gymmet. Jobbar beach 2012, lyckas? Don't think so. Men jo nu kör vi, bättre inställning och de löser sig. Har typ ångest för att mitt lov varit fett tråkigt, dock är de skönt med ledighet, men ändå.

Your love is a lie

Go'morron go'morron du har just precis vunnit ett avgassystem, har du ett?
Ja.
Då har du två.
Hehe en klassiker. Vaknade första gången imorse vid 9, gick in och la mig i soffan och somna om till 11 vilket var rätt så skönt. Idag ska jag dö som vanligt, tråkigt jävla lov. Vill verkligen till fjällen och åka slalom, och lära mig åka snowboard, hur kul skulle inte de vara? Är less på denhär lilla hålan. Ska in till stan om en timme med Sarah då hon ska köpa hårfärg. Dags att börja fixa sig. Är dock lite glad för imorgon drar jag iallafall till Stockholm med Elin, super bra. Ska bli skönt att träffa henne igen. Vi har så mycket att prata om vi två.
Bilderna är från google

Vi var menade för varandra

Vart ingen myskväll med tjejerna. Orkade helt enkelt inte ta mig till Rebecka och då får jag skylla mig själv. Istället kollade jag på BB själv och bara chillade. Nu ligger jag i min allt för stora säng för en person och bara tänker. Varför bytte jag min förra säng till denna när jag ändå sover själv i den allt för ofta. Så behövs sovplats, call me. Nej skämt å sido. Älskar min säng, stor, mjuk och skön. Ska lyssna på musik nu och bara försvinna in i tankarna.

Dag 10: En puss- eller krambild.

Här fick ni en bild på både en puss och en kram.
Frida och jag i Göteborg sommarn 2010.

Din kärlek är min största rädsla

Tjo bror. Har precis ätit lite nudlar och kyckling och snart ska jag bege mig iväg till gymmet. As taggad idag faktiskt. Tidigare idag var jag och sola, dock bara 12 minuter så de hjälpte väl inte ett skit. Sedan gick jag till Sarah där vi kolla film och tog de lungt. Ikväll kanske jag ska träffa brudarna och mysa ihop det. Får se helt enkelt.

Du är musiken i mig

Något jag gör varje kväll.

Det har inte känts såhär förut.

Somnar som alltid, ensam i min stora säng. Fast dock mös jag iofs med mina fina tjejer till Top Model och sedan BB, så borde inte klaga. Innan var jag på gymmet och gjorde mitt. Alltid lika död efter. Nu kollar jag på tv och egentligen ba mår, fast ne. Eller jo, tv kollar jag på. Tänker sova bort hela min dag imorgon, gör ändå inget vettigt.

Dag 9: 5 mål i livet.

Hmm 5 mål i livet... Den va svår. Blir lite som "saker jag ska göra innan jag dör" typ.
1. Jag ska ha besökt NY
2. Jag ska ha en walk in closet
3. Jag ska ha gått ut skolan med minst godkänt i alla ämnen
4. Jag ska vara hälsosam
5. Jag ska leva livet fullt ut

Boy's who are the reason you smile

Ser ni hur gulligt detta är? Blir så himla mysig av mig när jag ser sånt. Jag saknar att vara i ett förhållande, faktiskt. Vill ha en pojkvän, en man kan goseligosa med, hålla i handen, va sig själv med och någon som blir ens andra halva. Fatta underbart, åh.


Where did I go wrong

Har umgåtts med Frida hela dagen. Vi har bara tagit de lungt och även tagit en lång promenad i solen. Så himla fint väder. Snart ska jag in till gymmet och köra ett pass, sedan träffa Frisse igen. Helt ok mys.


Du skulle vara ljuset i mitt mörker, du är det redan nu

Önskar seriöst att de vore vanlig vecka denna vecka, då menar jag skolan. Känner mig så fruktansvärt uttråkad, och är så arg. Vill inte ha lov, det var inte behövligt. Tjejerna gör ändå mina dagar så himla bra.
Ligger i sängen, är frustrerad. Dagen har spenderats på gym, och hemma med syster. Har badat och vart på promenad med mor min. Även kollat lite innebandy och BB. Sjuk hur mycker man hinner med egentligen. Fast? Verkligen en skit tråkig dag. Dock är jag lite glad, och hoppas på det bästa ändå.
Morgondagen ser svart ut. Lika jävla tråkigt som idag kommer jag förmodligen att ha. Vill gråta nu, seriöst vad är detta? Mina vänner är hemma men jag ba ligger här och ruttnar. Känns som att det är tusen mil mellan oss. Trött på exakt allting.

Jag bara stod där och väntade på dig i regnet

Hallojs. Ligger i soffan med en varm vetekudde under ryggen. Har förjävla ont i hela ryggen idag. Drog till gymmet imorse med syster, hann springa på rullbandet sedan fick jag så himla ont. När jag kom hem tog jag ett bad och sedan dess har jag legat här. Dock gjorde jag lunch också, eller värmde från gårdagen, köttfärsrulle vart det. Ikväll ska jag förmodligen få massage av faster min, får hoppas på det. Annars ingenting som vanligt, hehe.

Dag 8: Största rädslan.



Min största rädsla är att förlora någon riktigt nära till mig, eller att bara vara ensam. Ensam är inte alltid svag, men jag vet att det skulle jag vara om jag var ensam, för det är dem i min närhet som gör mig stark.

Dag 7: En bild från din förra sommar.

Det här är en absolut topp tio bild från förra sommarn. Göteborg under Gothia veckan med bästavän. Behöver jag säga något mer?

Svalkar vinden

Gokväll kära ni. Sitter i sängen och kollar på Får vi följa med?. Riktigt kul faktiskt. Big Brother började som sagt idag, det sågs med min mysiga syster och lite onyttigheter. Imorgon bitti tänkte vi dra till gymmet och kötta. Fast? Nej vi köra ba som vanligt. Så hårt som kroppen pallar helt enkelt.

My world is your world

Ny badad och redo för BB om en timme. Körde ett hyffsat hårt pass på gymmet idag. Var som sagt på Gänby innan, kom hem med en tröja och ett par skor. Men jag är osäker på skorna så får se hur de blir med dem.


Jag är fast inatt

Nu är jag i bilen påväg till gränby med lite förhoppningar på att hitta någonting nytt till garderoben. Efter det ska jag och mamma till gymmet. Fan va hårt jag ska köra, ska inte orka med något efter. Hehe


Dag 6: Bild på en tid jag saknar.


Jag saknar sommaren, laget och cupen. Det må ha varit världens bästa lag. Inte speciellt bäst i tabellen, men bäst ändå, bäst för mig liksom. Vi var som en liten familj på ungefär 14 spelare om ens det. Sista åren tillsammans vart vi riktigt tajta och hade så kul med varann. Gothia 09 och Dana 10, de satte sina spår. Så laget är definitivt en sak jag saknar, jag saknar den tiden, då vi faktiskt var ett lag.

Butterfly fly away

Nyss kommit hem från Gävle. Vad ska man säga? God mat kan jag väl börja med. Även en riktigt bra match, otroligt kul att se in real. Hade helt glömt hur stor Läkerol Arena var, och som vi mådde. Brynäs vann för övrigt med 3-1, ett plus i kanten. Även att pojkar 04 hade pausunderhållningen. Hur gulliga var inte dem. Visste knappt att de fanns så små hockeyskydd osv. Efter matchen vänta vi i baren på station tills tåget tog oss hem hit igen. Nu tänkte jag sova då jag är hur trött som helst. Gonatt

En vän med en bil

Påväg mot Gävle och vi åker på ett grått dubbeltåg, man ba statuus. När vi kommer fram ska vi käka sedan står Brynäs - Skellefteå för underhållningen.

 


När jag går ner

Facelook

Nothing you could do about it

Hallojs. Skoldagen gick rätt bra igår, hade kul och skratta mycket med tjejerna innan vi tog vårat efterlängtade sportlov. Efter skolan drog jag och gymma sedan mötte jag upp mina pinglor Sarah och Frida vid tåget. Vi åt och kolla Solsidan hos Sarah. Tog även en powernap. Åkte hem vid 6 då jag planera att träffa Buppi på kvällen. Hon kom hit och vi kika film och snackade. Hon drog just och nu ska jag börja fixa mig och ordna inför kvällen då jag åker upp till Gävle med pappa, Frida och Glenn och kollar Brynäs. Ska bli så kul. Favorit i repris om man säger så.
Kelade med frugan lite igår efter ett allt för långt tag ifrån varann

Dag 5: Vad jag gillar att göra på min fritid.

'
Bilderna säger egentligen allt. Fast rubriken ger ingen rättvisa. Det här är en grej jag älskar att göra på fritiden. Innebandy är mitt liv, på riktigt. Jag älskar att stå där på planen, tillsammans med mitt älskade lag. Dock har denna säsong bitit i hårt i mitt hjärta på grund av min skada. Två helger innan säsongs premiär sa min rygg ifrån, sedan dess har jag inte spelat ett endaste. 5 månader, men jag kämpar mig fortfarande ner till varenda träning, för snart ska jag vara tillbaka. Starkare än någonsin.

Love game

Hallojs. Ligger i sängen, halft nyvaken. Kollar på Jims Värld men snart ska jag gå upp och fixa mig. Bussen går om 35 minuter och idag väntas endast en lektion. Idag får man lov också, sitter skapligt bra till. Vart ett kort och fult inlägg, sånna behövs också. Vi höres

Just to strong

Sitter i allians och kollar min träning. Standard. Hade med mig klubban idag så har kört lite för mig själv, men har fått skavsår i händerna så slutade. Märks att jag inte hållit den på 4 månader. Imorgon är de 5 månader sen min senaste match, life sucks.

Skolan gick bra, jag hade muntligt matte prov, hade Sofie vid min sida. Fan va ruttna, aa det var vi. Efter skolan åkte jag till naprapaten och sedan gymmet. Sitter som sagt här nu.

Saknar mysis.


Dag 4: 5 favorit låtar.

Har otroligt blandad musiksmak och har inga favvosar. Men kan nämna några jag lyssnar på nu för tiden, dock utan ljud. Bara för det tar jag en extra låt med.
Sober - Loreen
Stuck With Each Other - Shontelle
What Makes You Beautiful - One Direction
Välkommen Hem - Labyrinten
Fight For You - Jason Derulo
Africa - Karl Wolf

You are my everything

Tog mig till skolan idag igen. Bara de att man verkligen är forever alone just idag. Inga blommor får man, och inga kort. Bortglömd kanske?

Iallafall, har haft matte imorse, prov imorgon, kommer gå åt fanders. Va på skolan med Jonna Amanda och Carin när de andra hade gympa. Jag och Jonna kolla bilder från när hon var i Grekland. Om jag vart taggad på att åka utomlands då. Fan så bra de skulle sitta.

Annars då? Väntar på att Elin ska bli klar hos tandis så ska vi gå och äta. Har en smink lektion i eftermiddag, glitter och glamour tema. Ikväll är jag som sagt forever alone då två av tjejerna har match och två träning. Och har som sagt ingen pojke att dela dagen med.


I'll be there when everyone is going to leave you

Gokväll. Har haft en ändå rätt bra idag. Slutade halv tolv då jag satte mig och luncha med tjejerna. Vi snacka lite om somarn och hur de nu blir med P&L vet jag inte. Men efter det drog jag mig till gymmet och gjorde mitt. Tog bussen hem och väl hemma somnade jag i soffan till OC. När jag vaknade hade jag extrema ryggsmärtor så tog ett bad då. Mot halv 6 tiden åkte jag och pappa till Fyrishov där jag tillbringade kvällen i kiosken.

Dag 3: 8 saker om mig.

Tänkte berätta 8 saker om mig nu då.
1. Sen jag började gymnasiet har jag gått 3 olika skolor och helt olika linjer.
2. Jag har varit utomlands 5 gånger.
3. Jag vill sedan långt tillbaka bli pilot.
4. Jag är 170 cm.
5. Jag har alltid brunnit för fotboll men tappade glöden då laget försvann.
6. Jag är mörkrädd.
7. Jag har gått på dans när jag var lite yngre.
8. Jag älskar att åka utomlands.

I still be with you in my mind

Hallå där. Kände inte alls för att gå upp imorse. Men jag tog mig tappert till bussen och drömde mig bort till all musik och det fina vädret. Har bara en lektion idag så slutar halv 12. Så himla skönt. Efter skolan ska jag gymma och ikväll ska jag stå i kiosken i Fyrsihov. Ska återgå till lektionen nu.

Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Bilden säger mer än tusen ord. Ni är världens absolut bästa. Tack för allting, fina mamma och pappa.

One Less Lonely Girl.

Hallå. Vart helt knas med allting. Var inte så mycket på hotellrummet så orkade inte fixa internet. När jag skulle vara smart att lägga in inlägg från mobilen med bilder osv, nej då går allt åt helvete och det går som vanligt inte att lägga upp. Det är allt för ofta den där appen laggar sönder.
Men iallafall. Har varit en fantastiskt rolig helg med bra innebandy. Tjejerna åkte ut mot RIG i förmiddags med 6-1, men bra kämpat ändå. Åkte hem direkt efter matchen, satt i baksätet och kolla One Three Hill, för bra serie det där. Stannade i Valbo och tog en sub. Sedan hämta vi upp bilen vid Gävle bro som det är något fel med. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lungt.
Fy vad skönt, lov om en vecka.
image description
La in två bilder på tjejerna för att få lite färg med i inläggen. Första bilen är från Marikas Facebook, den andra tagen från matchen igår.

Summer after high school

Hallå. Ligger på hotellrummet och håller på med att göra mig färdig för att gå ut och käka med en drös.

Idag påväg upp fucka bilen så vi vart upp plockade vid Gävle av Bettan. Så satt bra i baksätet med pappa och kollade Grown Ups eftersom datan är med.

Men till innebandyn. Tjejerna har varit så jävla grymma idag, ni ska bara veta. Först vinst mot 5-1 mot Dalen. Matchen mot Mora vart en förlust med 4-2, men fyfan va bra vi va. Kämpade som aldrig förr. En nervös dag och morgondagen väntas RIG klockan 11.

 


What do you do when the rain start just over you

Halloj. Har precis packat färdigt det sista och om några minuter drar vi upp till Mora. Kommer blir så bra. Massa innebandy och hotellfrukost. Mums. Hinner inte skriva mer nu. Vi hörs i Mora.

There she goes


En ny trend har kommit och denna gång är det dip dye som står för de flesta tjejernas hår just nu. Personligen tycker jag att det är as snyggt, speciellt om man har hyffsat långt hår. Antingen blondt hår med färg i topparna, eller så har vi brunare botten med ljusa slingor i längderna. Hade jag haft längre har hade jag lätt velat pröva det.

Never grow up if you still want to be young

Jag vet inte vad det är för fel på min blogg. Texten hamnar alltid som en klump fastän att jag delar upp den i olika stycken. Blir så sjukt irreterad över det. Här har jag liksom lagt ut tid på att skriva en text men det bara ger orättvisa tillbaka. Förresten så lärde syster mig hur jag spelar upp filmer från USB på VLC på datan så imorgon får datan vara min kompis upp till Mora. Har en hel box med OTH, kan inte bli bättre.

Dag 1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning

-
Här har vi tre bilder på mig och mina aboslut favorit tjejer. Även min allra bästa vänner. Dem som vet mest om mig helt enkelt. Kan berätta lite kort om vardera, från vänster till höger.
Finns mycket posetivt med den här tjejen. Hon har exakt samma humor som jag. Vi två blir som en när vi är med varandra. Pratar nämligen om min fru Frida. Det är hon som verkligen får en att skratta. Hennes humor, hennes envishet, hennes personlighet i huvudtaget. Finns ingen underbarare än henne. Vi har så kul när vi umgås. Världens finaste tjej. Jag älskar henne från botten av mitt hjärta, och det finns ingen chans i världen att jag skulle kunna se mitt liv utan henne. Hon är bara för bra helt enkelt. Åren går medans minnerna består.
SSGS. För er som inte förstod så menar jag givetvis Super Snälla Guld Sarah. Den absolut omtänksammaste av oss fem. Man beundrar hennes personlighet, och hennes fina tanke bakom allt hon gör. Hon har alltid varit den som lyssnat när man velat prata. Man vet alltid vart man har henne. Hon är verkligen grym, och jag är ingenting utan henne. Hon är verkligen en underbar vän och alla behöver någon som henne. Jag älskar henne från botten av mitt hjärta, hon är oersättlig. Åren går medans minnerna består
Hade aldrig funkat om det inte vore för Rebecka. Tjejen som stod vid min sida, i både vått och torrt. Hon är den man gråter med, skrattar med och pratar ut med från djupet. Hennes personlighet är något så otroligt bra. Den tjejen får mig alltid att skratta, när jag inte ens vill le. Hon är den mest gosiga av oss, och otroligt envis. Händer ofta att man små tjafsar. Men det gör oss bara närmare varann när vi väl blir sams. Hon är tjejen som skämten alltid går hem hos. Hon är speciell, på ett bra sett. Jag fungerar som sagt inte utan henne, min ängel. Jag älskar henne från botten av mitt hjärta, föralltid du. Åren går medans minnerna består

Jag är inte bara glad över att ha henne som vän, Elin. Jag är glad över att få spendera varenda dag med henne, att få skratta med henne tills magen inte orkar mer. Hon är min livsglädje, tjejen som får mig vardagligen att orka. Hon är tjejen som skrattar åt allt och inget, och hennes skratt är så underbart så att man inte kan göra annat än att skratta med. Skulle absolut inte orka utan henne i min vardag, hon rockar mina dagar. Jag älskar henne från botten av mitt hjärta. Skulle aldrig ersätta henne mot någon annan. Åren går medans minnerna består

This I promise you

Tänkte försöka mig på en sådanhär lista. Får se hur det går.
Dag 1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 3: 8 saker om mig.
Dag 4: 5 favorit låtar.
Dag 5: Vad jag gillar att göra på min fritid.
Dag 6: Bild på en tid jag saknar.
Dag 7: En bild från din förra sommar.
Dag 8: Största rädslan.
Dag 9: 5 mål i livet.
Dag 10: En puss- eller krambild.
Dag 11: Favorit citat.
Dag 12: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 13: Personer som får mig att le.
Dag 14: Din bästa resa.
Dag 15: Bild på dig och dina syskon.
Dag 16: Vad sårar dig mest?
Dag 17: Ångrar du dig något som du gjort i livet?
Dag 18: Något du älskar att göra.
Dag 19: 7 minnen och beskrivning.
Dag 20: 8 saker du blir glad av.

Ass Back Home

Imorse när jag vaknade kände jag inte för att gå till skolan. Var helt slut och hade ingen lust bara. Men tog mig dit, vi hade smink och vampyrtema så gjorde varandra till vampyrer. Slutade vid halv 1 då jag tog mig hem till Sarah och käka lunch. Vi tog en promenad senare till Konsum för kladdkaksköp och sedan drog vi till mig och kolla Top Model Sverige på playTV. Somnade sedan i min sjukt sköna säng och hon åkte hem. Har nyss ätit thai mat, otroligt gott. Ikväll ska jag packa lite smått inför Mora imorgon och över natten.
Sarah har förresten hjälpt mig med designen och styrt upp lite. Jag satte in en lite tråkig header. Men den är tillfällig tills jag fått ordning på allting. Bättre än ingenting tycker jag.
Har målats blek, nyäten och huggtänderna är vanliga lösnaglar

Victoria Secret

Alltså OMG vad jävla snygga dom är. Jag dör ju

If I could do everything

Har en tillfällig design nu eftersom Sarah inte kan hjälpa till innan helgen först. Antingen står jag ut eller tar bort hela skiten, bloggen alltså.
Sitter iallafall i skolan, börjar om 20 minuter. Ska ha styling lektion. Ätit pannkakor idag, gott. Tog en kaffe på det.

I want you to be mine

Vill börja om, med bloggen. Men det kan man inte göra jämnt. Varje gång jag börjar om slutar jag ändå efter ett tag. Man vet aldrig när jag bloggar nästa gång, och så får det vara. Kanske är tillbaka imorgon, om en vecka eller om en månad. Vi lär märka det. Jag kommer och går tills jag får till bloggen till något bra

More than this

Hade sovmorgon till halv 1 idag, för bra. Lunchade med Elin och Jonna innan skolan började. Slutade strax innan halv 2 och äntligen är projektveckan slut. Gick och gymma efter skolan och sedan åkte jag hem. Är svinigt kallt här så tände en brasa. Ska vila nu


RSS 2.0